en titt på de vackra gamla amerikanska bilar

För att vara ärlig, jag gillar inte det faktum att de flesta bilar i dag ser likadana ut eftersom jag älskar snygga bilar. Enligt min mening bör varje bil har en individuell personlighet. Den klassiska amerikanska bilar har verkligen detta unika egenskaper. Pontiac, Cadillac, Chevrolet och namnen på andra klassiska bilar trolla fram en bild av susa nedför motorvägar och kvarter.

Men nedlåtande människor som sysslar med miljön inte stort, djärvt bilar eftersom de tenderar att vara bränsleslukande fordon. Till exempel ger en Hummer SUV en svindlande nio miles till gallon. Eftersom jag är också en miljö sinnad person, amerikanska bilar erbjuda mig en intressekonflikt.

Förr i tiden var vi aldrig alltför bekymrad över hur många miles vi fick till gallon. För några decennier sedan, gjorde regeringen högen inte skatten på körning kostnader eftersom bränslet var billigt och det fanns ingen välfärdsstat till stöd. Däremot har priset på gas ökar stadigt och fler människor är nu oroade över effekterna av amerikanska bilar på miljön.

Europeiska bilar såsom Saab och BMW, som är mer ekonomisk att köra, är nu allt mer populärt. Men vissa människor anser fortfarande dessa bilar som amerikanska bilar eftersom vissa av dem är tillverkade i USA. Dessa bilar utgör en nödvändig livsstilsförändring, även om de kanske inte är lika roligt.

Det finns några amerikanska bilar som har kommit in i kulturen som ikoner. Vissa amerikanska bilar har bidragit till många filmer och TV. Till exempel var körsbärsröd Ford Gran Torino som en annan karaktär i “Starsky and Hutch”-serien. Denna bil är känd tillgivet som den randiga tomater. Det skrek runt hörn och sladdade i sidled som de två detektiver jagade efter skurkarna.