en undersökning av elbilar tillgängliga i US

Amerika har alltid varit en plats för innovation, fantasi och hårt arbete. De yrkesverksamma som säljer Scotts Valley Real Estate vet detta, och även inse att elbilar snabbt blir en underbar form av transport. Om du är intresserad av att lära mer om de bilar som finns idag, fortsätt läsa.

En av de fokuserade mest media elbilar som finns i USA idag är naturligtvis Tesla Roadster. Som en fastighetsmäklare säljer Scotts Valley Fastigheter, detta är en bil som intresserar mig, men inte som ett verk bil. Denna klassiska sportbil kan gå från 0 till 60 miles per timme i en mycket respektabel 3,9 sekunder, och kan början ut med en hastighet av 125 miles. Interiören kan innehålla satellitradio, Bluetooth, och skinnklädsel. Även hjulen är byggda för prestanda med smidda Tesla hjul och däck prestanda.

Men precis som alla elbil, är den verkliga underverk i kraftkällor. Tesla Roadster batteri består av en mikroprocessor-kontrollerad litiumjonbatteri som kan ge över 100.000 miles under sin livstid. Det, tillsammans med 248 hästkrafter motor gör detta fordon extremt önskvärd som en elektrisk sportbil.

Om du letar efter något lite mer prisvärd, särskilt för dem som är intresserade i Capitola kondom, kanske du vill tänka på att få en Apetera fordonet när de blir tillgängliga. Prissatt mellan 20.040 tusen dollar, de är utformade för att fungera på samma villkor som traditionella bensinbilar. De är utformade med alla klockor och visselpipor som du hittar på andra fordon, inklusive luftkonditionering. De solceller som används för att fånga användbar energi till stöd i en av de mest effektiva klimatkontroll i dagens fordon. Medan dessa bilar förväntas gå rikstäckande, vid tidpunkten för den här artikeln är de tillgängliga för Kalifornien invånare bara. Men när företaget övervinner några av deras logistiska utmaningar, kundtjänst och bilar som Kalifornien har kommit att förvänta sig kommer att vara tillgänglig för en mycket större region.

Medan Tesla Roadster och bilar Apetera är bra för resor och ersätta bensin guzzlers i ditt liv, ibland behöver något lite mindre. Om du bara vill ha något att köra till affären på hörnet eller surr runt kvarteret, överväga ett övergripande Electric Motorcars. GEM E2 är en två personbil som är perfekt för de korta resor som du gör på en daglig basis. Den har en standard 12 volts översvämmade elektrolyt batterier, och kan gå upp till 35 miles på en enda laddning. På så sätt, om dessa regniga dagar när cykeln inte ser alltför tilltalande, kan du fortfarande gå till hörnet marknaden utan thumbing näsan på miljön.

Dessa är bara några av de elbilar som finns idag i Kalifornien och i hela landet. Liksom allt annat, priserna varierar mellan modeller och funktioner. Men med lite forskning och en provkörning eller två, kommer du att hitta en som är rätt för både dig och din budget. Även försäljning Scotts Valley Fastigheter från en varm roadster skulle tilltala vissa, kan endast en passagerare följa med på en gång, så det är begränsande. De fyra seaters kommer att vara något jag ska titta på när de går i produktion.