få oss, girls___

Uppmärksamhet kvinnor! Lyssna (eller läs på) om du vill få killarna du gillar. Naturligtvis tjejer, jag vet att du vet alltför väl hur att förföra och göra oss vill dig. Men för dem av er som skramla och skaka dessa ord mycket enkel, kommer ingen gimmick skärmytslingar få oss att betala mer för vår Seattle limousinehyra.

Flirta är lätt men regel nummer ett, säger “inte vara för lätt.” Du vill att vi tar dig ut i en limo service i Seattle för royalty behandling, inte av misstag tar du för en kort rolig tid på ett motell. Spela det coolt med oss ??damer genom att vara subtilt flirtiga och inte högdragna den förföriska är av creepiness. Var bara dig själv och inget mer. Det är vad hålla oss packa upp från New York till inuti en flygplats transport i Seattle, WA med dig.

Nästa, ge oss att “oops-dig-hon-var-ute” känsla i en bar eller klubb. Det bekräftar verkligen vårt utseende så stilig primater bland Homo Sapiens folkmassan. Detta fungerar mycket bra när vi fångade du tittar på oss under 3,2 sekunder och sedan titta bort. För killar säker med sig själva, bör detta göras två gånger, tre gånger max. Män med dålig cue förståelse och förlita sig enbart med sin limo service i Seattle, WA, fem gånger max.

Vi kan inte få nog av komplimanger. Begränsad till några gånger, komplimanger få oss riktigt bra. Detta innebär att du uppskattar vårt hår stylad i billigt vax och geler eller våra röda läppar indränkt i ättika. Håll det äkta och genuina. Ge oss ett varmt leende när dina inte-så-uppenbara blommig ord.

Varning med de icke-verbala signaler: aldrig korsa armarna om du inte vill se söt låtsas vara arg. Över-allt, män är pojkar. Handskas med det. Vi agerar som vår manlighet kan bevisas genom bråk snarare än diplomati. Vi märker ditt kroppsspråk mycket väl. Med detta i åtanke, ger oss den söta bita på underläppen efter en flörtig uttalande antingen från oss eller er själva.

Slutligen, avsluta natten medan det fortfarande är tidigt. Det kan se ut som ett förhastat drag men lita på mig, kommer vi vill ha dig mer och få ditt nummer. Inte bara ge oss ditt nummer utan att vi ber om det. Dessa män kommer att vilja dra nytta av vad du erbjuder mer än män som ber om ditt nummer. Och när du är precis på väg att lämna, ge oss en hand skaka, ord av tacksamhet för allt-om-mig samtal, ett tomt ansikte, fem-sekunders blick och ett leende. Vi fick precis sjunkit från 22: a våningen till vår väntande flygplats transport Seattle, WA tjänsten utanför baren.