Fakta om LED bakljus

Vad skulle bilar utrustade med den senaste tekniken som används i bakljus designen se ut? Utsökt och imponerande. Det är bara wow effekt de har på människor när de visar sin charm för första gången.

Det finns flera lager och argument till användning och funktionalitet av LED bakljus.
Den första och ett viktigt argument är säkerhetsfaktorn. Varje förare whishes att undvika en olycka framför allt när bilen han kör kan lätt gå över 150 km / h per timme. Det är där Digitails bakljus komma i. Deras ljus är mycket mer intensiv än vad vi är vana vid och reagerar nästan dubbelt snabbare vilket ger andra förare mer tid att fatta ett beslut i fallet med en oväntad händelse. Detta kan innebära ett räddat liv eller tusentals dollar i pengar spenderas på att reparera bilen.

Det andra viktiga skiktet är designen. Ingen seriös bil del tillverkare skulle ignorera denna aspekt. Bakljusen är gjorda för att se ut precis som de vanliga bakljus eller lite bättre. Det innebär att om du har en Cheva lastbil, en Pontiac Firebird eller en Chevy Nova du alltid kan hitta toppmoderna delar tillverkade av finaste material här i USA. Lysdioder ser inte så bra när de är avstängda, en del säger och att motverka att genomföra vissa linser, såsom de välkända Marquez linser kan installeras för att bevara utseendet även när lamporna är släckta. Medan de är på, är de verkligen otrolig och kommer som en liten överraskning för andra förare som de lyser upp i en fin kaskad effekt.

Det finns ett annat skikt och det är funktionalitet. Lysdioder som nu används för belysning överallt. De kan pågå upp till 50000 timmar, att de inte behöver något underhåll och att de är mycket motståndskraftiga mot stötar och kontinuerligt på och frånslag. Av den anledningen är de helt och investeringar som du kan vara säker på att de kommer att pågå åtminstone så länge bilen kommer.

För riktiga bilälskare dessa argument räknas inte lika mycket som det faktum att deras bil förtjänar det bästa som finns.