falkblickar på bmw

Automobile är ett av de viktigaste verktyg element i moderna eran. Teknologisk OKLANDERLIGHET, enkel hantering och fantastisk service station är den grundläggande tyger som stärker varumärket makt. Här kommer namnet “BMW”. Det är namnet på bilindustrin som har blivit en ultimata lösningen för alla typer av fordon dvs. sportbilar, sedaner, motorcyklar och så vidare.

BMW står för “Bayerische Motoren Werke (bayerska Motor Works Company)”. Det bildades den 1913. För närvarande finns det mer än 11 ??nya modeller av BMW. Bil galen väntar desperat och söker efter eventuella nya leads från bolaget. I detta sammanhang nyligen släppt en spekulation. Det handlar om BMW: s nästa 5-serie som förmodligen skulle visas i början av nästa årtionde. Den spekulation talar:
• Kod namn 2011 5-serien BMW bil är F10.
• Förmodligen skulle den nya turbo sortiment baserad motor användas i denna bil.
• Även M5 kommer också kopplas från ultra-högvarviga V-10 till en turbo V-8.
• 5: s hjulbas kommer att höjas med några inches, men det skulle inte vara några förändringar i total massa.
• MacPherson fjäderben kommer att ersättas av Bärarm främre hjulupphängningen.

Alla dessa spekulationer och många andra samt är på toppen av skvallret diagrammet överallt. Även en representant för ledande bilhandlare “Autotropolis” diskuterade samma fråga bland sina kollegor. Enligt deras uppfattning, “BMW talar nu om en ryggrad snarare än en plattform”. Egentligen är termen ryggraden används för avancemang i brandväggen, suspension, och golv i olika axelavstånd.

Äktheten av alla dessa hypotetiska omständigheter kommer att ta tid att bevisas. Men det är jävligt tydligt att BMW skulle hålla på att framkalla bil galna människor genom sin expansion i produktlinje sortiment, high end kvalitet och oöverträffad lyx.