fem mest populära klassiska bilar

Klassiska bilar är en del av den amerikanska kulturen, speciellt när du går med en inhemsk modell som fick sin början i detta land. Dessa bilar har motstått tidens tand och fortsätter att stoltsera på vägarna idag. Du hittar klassiker från alla märken och modeller, men vissa av dem anses kallare än andra. För att hitta en klassisk bil som kommer att få uppmärksamhet på vägen, kolla in dessa fem favoriter. Vi har även några shopping tips som hjälper dig att hitta den bästa klassiska bilen för dig.

Ett. Ford Mustang
Denna bil är cool överallt, oavsett om du väljer det konvertibla modell eller fastback som snabbt ökar i popularitet. De åren att handla i denna klassiska bil är i allmänhet 1965 och 1966, men du kan också hitta några önskvärda val i 1995 Cobra och 1965 GT. Cherry röd med en vit inredning är den perfekta stilen, men sexig svart är en annan populär färg.

2. Chevrolet chevelle
Denna muskel bil är särskilt populärt i 1968 Pro Street som ritades kortare och sportigare. Den här bilen handlar om makt med ett massivt big-block motor och massor av hästkrafter att skryta om. Eftersom den här bilen är fortfarande stor efterfrågan, kan det vara lätt att få en citron om du inte är försiktig. Om du är i marknaden för en Chevelle, fortsätt med försiktighet för att säkerställa att du får dina pengar är värt.

Tre. Chevrolet impala
Chevy är biltillverkaren med några av de bästa klassiska bilen potential, och Impala är ett annat exempel på detta. Den SS från 1962 är en lysande kombination av klass och muskler, med konvertiblerna lägga en sportig känsla. Om du går med denna modell, se till att du väljer en bil med hydraulcylindrar eftersom detta fordon tenderar att köra lite för låg på marken utan dem.

4. VW Beetle
Nej, detta är bilen inte inhemska, men det stora antalet av dem på amerikanska vägar skulle tyda på motsatsen. Har någon annan spela spelet road trip där du räknade antalet skalbaggar som du hittar på vägen? Idag är denna modell fortfarande lika populär, med begagnade bilar få ryckas upp nästan lika snabbt som originalen. De sena sextio-och tidiga sjuttio modeller är i högsta efterfrågan med konvertiblerna väger in som ett populärt val.

Fem. Chevrolet Camaro
Det finns få saker sexigare än en Chevrolet Camaro, oavsett vilken årsmodell du väljer. Men de mönster från slutet av sextiotalet är några av de mest populära, med snabbhet, hantering och ser allt beaktas. Populariteten av modellen har gjort det lite hit eller miss i återförsäljning arenan, så fortsätt med försiktighet om du är i marknaden för en av dessa.

Klassiska bilar är ett roligt sätt att köra med vintage stil, och många av dessa modeller är fortfarande het på marknaden idag. Kolla in återförsäljning i ditt område för att hitta den klassiska bilen av dina drömmar.