ferrari närvarande i Genève Auto Show

Den pågående 2007 Geneva International Auto Show är värd för avslöjandet av fordon i varje design och från olika märken. Biltillverkare ser fram emot att visa upp sina fordon på en av Europas mest prestigefyllda internationella bilmässor. Naturligtvis, de mest populära biltillverkare är närvarande vid nämnda händelse. Detta beror på att händelsen är ett bra ställe för biltillverkarna att visa upp sina varor till auto experter, potentiella kunder och även till allmänheten.

Ferrari, en av de mest hyllade namnen i bilindustrin, inte försitta chansen att visa upp sina fordon vid nämnda händelse. I år kom det italienska sportbilstillverkaren sin Spider, Scagliettis och Fiorano på bilsalongen.

Den spindel som biltillverkaren kommit till Genève Auto Show är den Ferrari F430 Spider tillsammans med F430 versionen. Dessa två bilar förkroppsligar fullblod sportiga sida att Ferrari är ganska känd för. De sportbilar utformades med hjälp av F1-teknik. Och om du vet hur Ferrari F1-bilar gör, då du har en idé hur det är att vara bakom ratten på dessa rena sportbilar.

Förutom F430 och F430 Spider, visar Ferrari också upp sina två nya 612 Scagliettis, vilka båda visar förkärlek för den italienska biltillverkaren att designa och konstruera Grand Touring bilar. Dessa två GT fordon finns tillgängliga för dem som har råd med det i tio olika färger – alla som har använts av några av de legendariska Ferrari bilar från det förflutna.

Ferrari presenterade också sin senaste erbjudande till prestanda entusiaster – GTB Fiorano. Denna bil är mittpunkten i Ferraris show på evenemanget. Bilen verkar vara den felande länken mellan sportbilar och Touring Cars eftersom den har begåvats med det bästa av de två världarna.

I linje med Ferrari tradition av att erbjuda unika bilar till sina kunder, har de skapat ett personalisering program. Ferrari F430 och F430 Spider kan konfigureras för att passa smaken av dess ägare.

För att göra detta möjligt, utvecklade Ferrari den mest avancerade bil konfiguratorn i världen. Med hjälp av konfiguratorn kan kunderna göra sina egna justeringar på Ferrari av deras val, vilket ger dem en chans att göra sin Ferrari en unik bil. Eftersom konfiguratorn är det mest kompletta och mest avancerade i sitt slag, det finns ett nästan oändligt antal av vilka kunderna kan konfigurera sin bil. Inte bara kan det inre av bilarna uppmanas att vara förändring, men det yttre kan ändras också.

Ferrari 612 Scaglietti däremot kan komma i tio olika färger beroende på kundens val. De tio historiska färger som har använts tidigare på Ferrari bilar som har gjorts tillgänglig som tillkännagavs på Genève Auto Show är: Avorio, Vinaccia, Celeste, Avio, Azzurro, Blu Scozia, Verde Abetone, Grigio Ferro, Grigio Medio, och Grigio Scuro. Bortsett från att använda konfiguratorn att göra Scagliettis mer unik, erbjuder många olika färgval Ferrari ägare det unika som de letar efter. Denna färgskala är svårt att hitta på några massproducerade fordon denna dag, bleknar även stort utbud av Nissan broms rotorer i jämförelse med färgvalet för Scaglietti.

Bortsett från avtäckningen GTB Fiorano och återinförandet av de tio historiska färgerna är inte den enda nyheten att komma ut i Ferraris garage. Den italienska biltillverkaren har också använt Genève Auto Show som en bakgrund för lanseringen av sin Ferrari Financial Services. Detta steg är delvis på grund av den ökande efterfrågan från sina kunder över hela världen för en finansiell lösning som gör att äga en Ferrari så kostnadseffektivt och enkelt som möjligt.