Fiat Grande Punto funktioner

Fiat bilar är den framstående varumärke i Indien. Fiat bil har mycket stark historia och det är Italiens största biltillverkare. Fiat bilar har förtjänat tillmötesgående bild i den indiska bilmarknaden. Några av de stora uppfinningarna av Fiat bilar är Fiat 500, Fiat Grande Punto, Fiat Linea, Fiat Palio Stile, Fiat Palio Stile Multijet. Alla Fiat bilar är italienska utformade, fräsch och livlig stil och har awesome funktioner.

Fiat bilar är perfekta för alla dina sinnesstämningar som dagliga rutiner eller åtaganden arbete, för kontor och hem, för helger och kväll med din familj eller vänner. Men vi kan inte bortse från att Fiat bilar i Indien är mindre föredra vid bilen konsumenter men ändå Fiat bilar aldrig förlorar hoppet och försöker alltid att uppfinna nya innovationer i Indien bilmarknaden.

Ledande italiensk tillverkning Fiat har lanserat sin senaste kombi modell i Indien med namnet Fiat Grande Punto. Bilen har också belönats med många utmärkelser som “Årets Bil 2008” i Brasilien. Maruti Swift, Hyundai Getz, Hyundai i20 och Chevrolet Aveo UV är starka konkurrenter till Fiat Grande Punto.

Fiat Grande Punto lanseras med tre motorer alternativ där två av bensin och en är av dieselmotor. Den diesel variant av Fiat Grande Punto är utrustad med 1.3L, 1248cc, Multijet turbodiesel där som bensin varianten av denna bil drivs av 1.2L FIRE bensinmotor som kan producera 68PS makt @ 6000rpm och 96Nm vridmoment @ 2500rpm .

På den internationella marknaden nivå bilen finns i två modeller: 3 dörrar modell och fem dörrar modellen. Men i Indien Fiat Grande Punto är endast tillgänglig i fem dörrar modellen. Egentligen Fiat Grande Punto har åtta varianter i indiska bilmarknaden med aktiv, dynamisk och Emotion and Emotion Pack med både bensin och diesel alternativet.

Dess käck interiörer gillar också grädde på moset. Verkligen bilen är helt utformad enligt de preferenser de indiska konsumenter. Inifrån bilen är rymlig, luftig och bekväm och ut ur bilen ser elegant och tilltalande för ögat.

Vissa funktioner utrustad i bilen är inställbar i höjdled Säkerhetsbälten, ABS med EBD, dimstrålkastare, Body Färgade yttre backspeglar, Dual Tone Dashboard, Boot Light, baksäten spilld Folding, Justerbart bakre Bilbarnstol Head, förarstol höjd Ställ , Remote dörrlås, elektriskt justerbara Outside backspegel, Rear Window (Wiper & tvättmaskin), eluppvärmd bakruta, askfat, och MP3-spelare med 6 högtalare etc.