finansiera nästa bilköp se till att du får den bästa

För många människor köper en bil är den näst största finansiella beslut efter att ha köpt ett hus. Antalet konsumenter som väljer att finansiera en bil ständigt ökar, beror detta på att mycket låga styrräntan. Om du väljer att vara en konsument som finansierar deras nästa bilköp, är du på väg att hitta en del intressant information att följa.

För att säkerställa att i den bästa ekonomiska situationen, måste du kontakta långivare på egen hand, särskilt den bank som har ditt primära checkkonto. Även om återförsäljarna är att kontakta de finansierande bankerna för din räkning, bör du göra läxor innan du besöker generalagenten. Ta reda på vilken typ av erbjudanden bank är villig att erbjuda dig. Ett mycket starkt vapen att genomsnittskonsumenten inte är medveten om, är att inom 14 dagar kan du ansöka om så många “billån” som du vill, och så långt som din kredit värdering är berörda, kommer alla att räknas som en.

Jämför finansieringen erbjuder du fått på egen hand, till de handlare erbjuder dig, och ta en som passar dig bättre. Du bör jämföra den årliga räntan (APR), Årlig procentuell avkastning (apy), och längden på lånet. Inte får missa leds av betalningen, koncentrera sig på det belopp som betalas efter finansiering. Ibland, återförsäljare köra låga finansieringskostnader erbjudandena för vissa bilar, detta för att hjälpa dem omorganisera sina register. Dessa kurs är ibland mindre än prime-räntan på den tiden, vilket innebär att långivaren lånar du pengar för mindre än vad de får för. I det här fallet, se till att du får ett pris för bilen som motiverar den låga räntan.

Om du skulle betala bilen över 4 år, vilket skulle ut ur de två erbjudanden du vill vara i? (0% finansiering, bil pris $ 12.000) eller (5% finansiering, bil pris $ 10.000)? För att förenkla frågan, 5 procent alternativ du skulle sluta betala $ 11.055, där 0 procent finansiering du sluta betala $ 12.000 för bilen