fleet management etablera din fordonspark

Ofta de krav som ställs på en Fleet Manager, HR Manager eller Company Director av de olika aspekterna av att driva en dag fordonsflotta till dag är extremt höga. Det är mycket tidskrävande och det är ofta ett bättre alternativ för att anlita ett Fleet Management företag som kan lindra denna börda och spara både tid och pengar.

Fleet management och flotta företag underhåll kan ofta hjälpa till med följande:

Ett. bil utformningen av politiken

Hjälp till att skapa en flexibel och användbar bil politik som passar storleken på din flotta. Detta kan vara modell baserad, grundavdrag eller ens kvalitet baserade och Fleet Management företag kommer att besluta, efter att ha diskuterat frågor med dig, vilket är det lämpligaste alternativet för dig.

2. multi-franchisen nytt fordon utbudet.

Många Fleet Management företag har fantastiska relationer med alla stora fordonstillverkare och enskilda återförsäljare och därför kan källan och säkra bilar till mycket fördelaktiga villkor, sparar ditt företag pengar. Beroende på din flotta storlek kan de också ofta förhandla extra stöd termer direkt på din räkning.

Tre. moms kvalificera begagnade bilar.

Fleet Management företag har ofta tillgång till ett antal mervärdesskatt kvalificerade nästan-nya begagnade bilar för användning i direkta uppköpssystemet.

4. flottans finansiering.

Fleet management företag ibland kan erbjuda en skräddarsydd ordning för inköp och finansiering av din flotta, genom att driva sin egen finansieringsplan tillsammans arbeta med andra prestige finansiärer för att erbjuda tillgång till de mest konkurrenskraftiga villkor på marknaden.

Fem. flottan lägga ons.

De kommer också att hjälpa dig att avgöra vilka tjänster som bör ingå i driften av din flotta, från bränsle kort till underhållsplaner.
om förvaltning av fiskeflottan:
Fleet management är hanteringen av ett företags fordonspark. Fleet management omfattar kommersiella motorfordon såsom bilar, skåpbilar och lastbilar och kan innehålla en rad olika funktioner, såsom bilfinansiering, fordonsunderhåll, telematik fordon (spårning och diagnostik), förare, bränsle och hälsa & säkerhetsledning. Fleet Management är en funktion som gör att företag som är beroende av transporter i sin verksamhet för att ta bort eller minimera riskerna med fordon investeringar, förbättra effektiviteten, produktiviteten och minska sina totala transportkostnader, ger 100% överensstämmelse med statlig lagstiftning (skyldighet att iaktta försiktighet) och många fler. Dessa funktioner kan hanteras med antingen en intern fleet-management avdelning eller en outsourcad fleet-management leverantör.

För ytterligare information om hjälp att etablera din flotta, ring Brofleet gratis på 0800 612 4094 eller e-post Brofleet Fordon och Fleet Management