Flowmaster ljuddämpare hålla allt smidigt samtidigt på vägarna

Om ett radio blir för högt, slå dig ner volymen. Om bilens motor blir alltför bullriga, kan du få en ljuddämpare. Det är så enkelt är det.

Människan är naturligt född att vara brus-intoleranta. De som är födda många år tidigare hade att uthärda den olidliga ljud bara för att ha erfarenhet av att ha en bil.

Ordet “dämpa” betyder att svepa med något att dämpa eller förhindra ljud. Intag av denna mening ensam, är en ljuddämpare för att minska motorns utsläpp och buller. Det fungerar som avgassystemet hos motorn.

På insidan, är en ljuddämpare består av flera rör med hål i dem. Det kan tyckas att se ut som det är så enkelt men processen undertill är mycket mer komplicerad. Dessa rör är utformade för att skapa reflekterade vågor som stör varandra eller tar ut varandra. Avgaserna och ljudvågor in genom centrum röret. De studsar den bakre väggen av ljuddämparen och återspeglas genom ett hål i huvuddelen av ljuddämparen. De passerar genom en uppsättning av hål in i en annan kammare, där de vänder och går ut den sista röret och lämnar ljuddämparen.

Bortsett från detta finns det också andra sätt på vilka ljuddämparen bilen minska motorns buller. En är att kroppen av ljuddämparen är består av tre lager, varav två är tunna metallskikt med en tjockare något isolerat skikt mellan dem. Dessa skikt tillåta kroppen av ljuddämparen att absorbera en del av de tryckpulser. En annan är att rören går till de viktigaste kamrarna har hål som gör att små tryckpulser att studsa runt och tar ut varandra i den huvudsakliga kammaren.

Flowmaster, världens ledande tillverkare av halsdukar, grundades av Ray T. Flügger ungefär 40 år sedan. Målet av dess grundare var att producera de bästa tekniskt avancerade produkter prestanda avgassystem i världen. Idag är människor på Flowmaster känd för sina prestationer i produktens prestanda genom kontinuerlig produktutveckling evolutionen.

Hur är en Flowmaster ljuddämpare skiljer sig från andra ljuddämparna? Flowmaster erbjuder sin egen patenterade Performance Technology som resulterar i dina motorer förbättrades effekt och bättre bränsleekonomi. Flowmaster ljuddämpare uppnå detta genom att använda tryck och ljudenergi utsläppt från en motors förbränningsrum att dra förbrukade gaser ur varje cylinder resulterar också till en mer effektiv laddning av oförbränt bränsle och luft för att fylla cylindern i nästa cykel.

Flowmaster Ljuddämpare producerar också ett unikt sound, som skiljer sig från andra ljuddämparna. Detta är på grund av Flowmaster s Buller cancellaton System där avgas ljud energi delas och riktas genom något två olika delar och senare blir ur fas, därför skapar brusreducering. Och därifrån leder den berömda flowmaster ljudet.

Om du får ett Flowmaster ljuddämpare, finns vissa fördelar garanteras för dig. Med sin brusreducering systemet, är du säker på att din “förpackningsmaterial” kommer att försämras eller bli starkare på bara några månader. Flowmaster unika “H-avdelningen” designen hjälper till att kontrollera interna resonans inuti hytten området bilen medan “rak” kan inte. Flowmaster använder endast helsvetsad konstruktion för att ge din ljuddämparen ökad hållbarhet och styrka även när det är installerat på höga hästkrafter.

Så vad slutsats kan vi få från detta? Flowmaster är ljuddämparen är ljuddämparen Flowmaster. Det är så enkelt är det.