Ford Escape ny version

Ford Motor Company introducerade denna sensationella fordon under 2000 som en 2001 modell. Den har en Ford CD2 plattform och förbinds till Mercury Mariner hände under 2005-modellen. Mazda kom in i situationen när de väljer att hjälpa till att utveckla bilen. På den tiden ägde Ford ett bestämmande inflytande. Och så var Mazda Tribute föddes. I Europa, är Ford Escape säljs som Ford Maverick.

År 2004 var Ford Escape hybrid fött. Den här är en hybrid elektriska fordon som är 75% mer bränsleeffektiv än den ursprungliga Escape. Det erbjuder också en 110 volts växelström (150 watt) plug-in uttag, för att driva små hushåll tillbehör, som ett alternativ. Sedan Ford Escape Hybrid överskuggade ursprungliga fly och tog glam ljus bland SUV älskare.

Att gå tillsammans med den externa översynen av 2008 års modell, har Ford beefed makten, gett det bättre hantering, och en mjukare mer underhållande åktur. Detta gör det betydligt mer populärt för auto försäljning än den har varit under de senaste åren. I själva verket, Virginia Beach auto återförsäljare säger att de är svåra att hålla fast särskilt med toppar i gaspriserna.

Den mest märkbara förändringen är den större 2,5 liters motor som har ökat sin makt med 22 hästar. The Escape hybrid tar nu mindre än 10 sekunder att slå 60mph. Det buller som är associerad med dess kontinuerligt variabel transmission har också eliminerats.

Dess nya fjädringssystem, elektronisk stabilitetskontroll, och krängningshämmare möjliggöra en avsevärd förbättring i ridning och hantering. När det gäller bilförsäljningen, Virginia Beach auto återförsäljare säger interiören är den verkliga fördelen till 09 Hybrid. Den har en röstaktiverad Sync-system för ljud, telefon och andra elektroniska godsaker. Denna modell har utmärkt lagringsutrymme och är ganska bekväma. Interiören är också glatt skickliga på att hålla utanför ljud på utsidan av hytten.

Med 2012 Ford Escape, vad du får är en ren ark redesign. På styling, är det utformat av Fords europeiska gren som följde bolagets nya kinetiska styling teman, som kännetecknas av en stor nedre grill, svepta strålkastare, mörklagda fönsterkarmar, och starkt definierade hjulhusen. Och också, har det nu en längre hjulbas och högre roofline för ökad takhöjd.

Nu, companyis Ford Motor på väg att nysta upp en annan bländande Escape. Denna nya otroliga sak kallas 2012 Ford Escape Hybrid eller Ford Escape Plug-in Hybrid. Detta kommer att drabba showroom vid 2012, men skapandet och förbättringen har börjat så tidigt som förra året.