ford falcon ute – fullständig frihet och komfort körupplevelse

FORD’S Falcon UTE är en av de mycket få bil modeller som är gjorda för australiska vägar. Australien, känd för sina hårda öknen terräng behöver en bil som kan motstå dessa extrema förhållanden.

Den Falcon kom till Australien efter att omskapas för att passa den australiensiska terrängen 1972 har Ford sålt över en 3 miljoner enheter till nästan sex generationer av australiensare och till datum är fortfarande den mest populära och mest tillförlitliga bil i Australien. Linjen ståtar upp modeller av sedaner, stationsvagnar, kupéer och alternativ lyx som G SERIES.

UTE hänvisar till tillgiven namn som australierna till en bil som uppfyller allmännyttiga behov som ägaren. Ford Falcon UTE är en bil som gör bär någon form av tung last lätt. Den stora brickan på baksidan av lastbilen och den låga lasthöjden gör det mycket enkelt att stapla lasten lätt resulterar i lätt vagn.

Ford Falcon UTE är en bil som är säker, pålitlig och bra att titta på. Den bekväma, väl stoppade sittplatser arrangemang är avsett att förhindra trötthet och tillbaka sår oftast resulterar från att sitta för länge under en lång timmes bilresa. En annan funktion som förtjänar yttersta beröm är fantastiskt benutrymme utrymme. Den luta stolar och huvudstödet är inställbart, som syftar till att ge dig fullständig frihet och komfort.

Instrumentpanelen är elegant och sarkastisk med ett välutrustat musikanläggning och en fantastisk människa gränssnitt. Det finns också ombord på en Bluetooth mobiltelefon integration som ger utmärkta avancerade kommunikationstjänster. Den flerfunktionsvisning visar statistik från förbrukningen av bränsle, avståndet per liter och den tid det tar att slutföra resan.

Falcon UTE har tillbehör världsklass som är oslagbar i hela Australien. Den har allt, ABS, säkerhets krockkuddar, elektronisk bromskraftsfördelning systemet och ett mycket välutrustat trötthet varningssystem. Den mycket kompetent dragkraft controller och sport fjädring gör det en helt sinne blåser körupplevelse.

Falcon UTE skryta med en hexa växlad manuell växellåda och en mycket lovvärt 290kW, 5.4l V8. Körning är det garanterat att ge åkaren en svidande upplevelse av ren njutning.

Sist men absolut inte minst, är motorn en multi tilldelas XR6, 4.0L DOHC Turbo som ger 270Kw hästkrafter. Det är verkligen svårt att säga nej till en sådan bil. Du kan också titta på LPG alternativet om du letar efter en gas besparing modell.