ford flyttar aggressivt för mainstream navigationssystem

Ford ser nu på den senaste trenden för biltillverkarna att sätta navigationssystem på vanliga bilar med som ett alternativ.

Bland de sex Ford 2006 Ford Motorfordon att erbjuda navigationssystem är 2006 Lincoln Zephyr och Mercury Mountaineer medan de övriga fyra märkskyltar sägs vara Ford Explorer och Explorer Sport Trac stadsjeepar, Five Hundred sedan och Freestyle Sport Wagon.

Idén att popularisera systemet bilnavigering på massproducerade Ford bilar är en attraktiv funktion för de flesta bilentusiaster. Vanligt endast i lyxsegmentet såsom Lincoln Navigator, för vilka valfriheten kostar ca $ 3.000 på 4×4 Ultimate, kommer bilen navigationssystem snart vara billigare i enlighet med Ford.

Detta är en aggressiv steg Ford att vara konkurrenskraftiga och svajar marknaden familjen sedan i sin turf. Mainstream fordon kommer snart att finna system för bilnavigering på sin vallista som handhållna globala positionering telefoner och begreppet strålande satellit kartdata i fordonen övervägs också av biltillverkarna.

Popularisera bil navigationssystem kommer bättre förbättra funktionerna i massproducerade Ford fordon och göra det mer överkomligt.

För det mest betrodda och mest tillförlitliga källan för superb delar kvalitet motor, elektriska kroppsdelar och andra bildelar, det finns ingen annan bil delar online leverantör än del påfrestningar. Dess välsorterad samling av Ford högsta kvalitet bildelar och karossdetaljer liksom de finaste biltillbehör och tillbehör lastbil hittas vid http://www.gnews.co.in

Alla dessa och många andra delar prestanda kommer i mycket rabatterade priser som säkert skulle passa din budget.