ford förare i topp tio

Även historien om 2008 lifelock 400 är Dale Earnhardt Jr äntligen vinna en tävling, är det också ett bra lopp för Ford som fyra förare racing Ford bilar gjorde det till de tio bästa. Kvartetten leddes av Matt Kenseth som slutade trea.

Med den tredje plats, inched Kenseth närmare toppen tolv. Kenseth av Roush Fenway Racing är nu 15 i förarnas ställningar med goda visningar i de fyra senaste starterna där han slutade inom topp tio.

Prata efter loppet, påpekade Kenseth att de har haft vissa problem i gropen och den strategi som kan ha kostat dem en bättre finish. “Jag tyckte det var en riktigt rolig tävling. Jag tyckte det var spännande, tre-och fyra-bred racing, och banan var riktigt utmanande idag, så jag trodde det var en bra tid. Men jag trodde att vi bara typ av fick takten på gropen affären igen, “sade Kenseth.

“Vi hade en tjänsteman framför vår bil när vi gjorde två och det kostade oss två fläckar lämnar depån, och att verkligen skada oss. Sedan hade vi en liten miscue på våra två-däck stopp och att skada oss lite också. ”

Carl Edwards, avslutade Kenseth s lagkamrat sjua. Edwards, på grund av sina tre segrar denna säsong är bekvämt på fjärde plats i ställningar. Han har avslutat sex gånger i rad i topp tio som hjälper honom att hänga på den platsen. Edwards driver Nr 99 Office Depot Ford Fusion utrustad med racing delar lika hållbart som lastbil delar.

Edwards gratulerade Earnhardt efter loppet sade:. “Jag trodde att vi skulle sätta en Ford i seger lane där men, grattis till Dale Jr, Det har varit en lång tid sedan han vunnit en tävling så det är bra att se någon lyckas Men. heck, vi var bara inte tillräckligt bra i slutet. ”

David Ragan kör nr 6 AAA Försäkring Ford Fusion var så tuff som lastbil delar som han slutade sjua. “En bra runda, en solid körning. Vi bara slags hängde ute hela dagen. Inte vill se att sista försiktighet komma ut, eftersom jag tror att vi skulle avsluta-ja, jag vet inte, var några killar spela bränsle körsträcka spel, “sade Ragan efter loppet.

Jamie McMurray på No 26 Crown Royal Cask No 16 Ford Fusion avslutade tiden tiondel. Han hade följande att säga efter loppet:. “Vi hade en bra dag att vi bara ska har utmanat om segern där med hur bränslet strategi fungerade out-den 88 bil och jag skulle haft en stor tävling Men. Jag antar Hornish spunnits ut och förde den gula ut, och då vi inte visste hur länge det skulle vara under försiktighet, så vi kom in, satte däck på och avslutade 10th. Det är fortfarande en fast dag. “