första sport utility vehicle – Mahindra Scorpio

Mahindra Scorpio är den första Sports Utility Vehicle av Mahindra & Mahindra. Det har satt ett riktmärke bland andra bilar med sin robusta design och kraftfull prestanda. Sedan lanseringen i Indien, har det genomgått många förändringar. Det finns många häpnadsväckande funktioner i den senaste versionen av Mahindra Scorpio vilket gör det ännu mer attraktivt. Den har alla inslag av komfort och robusthet. Det härskar off-road spår och griper all uppmärksamhet när den träffar upptagen stadstrafik.

Mahindra Scorpio design har extremt iögonfallande bland andra liknande fordon och har packats många utmärkelser för sin design. Den automaker ville få lite skillnad mellan sina tidigare modeller och detta nya.

Dess sportiga exteriörer är väl kompletteras av rikt utsedda dual-tone inredning. Kabinen i bilen har gott om utrymme för bagage och tillräckligt huvudet och benutrymme för sina passagerare. De fullständiga tyg sätena i bilen är mycket bekväm. Enskilda armstöd finns för de åkande. AC ventiler i den bakre sidan tillåter den andra raden passagerarna att justera kyleffekten efter deras behov. En mobil laddning anläggningen är också i kabinen. Små förvaringsutrymmen är också närvarande i mittkonsolen av Mahindra Scorpio.

Mahindra Scorpio har en hel del stil och glamour fäst vid den och har blivit en känd känt namn i Indien för sin fantastiska prestanda. Den är utrustad med avancerade funktioner som servostyrning hjulet, vilket gör körningen en bekymmersfri upplevelse. Ridning i Skorpionen ger lika njutning, både på och utanför vägen.

Den senaste versionen av Mahindra Scorpio kommer fullpackad med avancerade säkerhetsfunktioner. Dessa inkluderar rattstången och balkar intrång. Fordonet har också krasch skydda deformationszoner, ytterligare skydd för de åkande från konsekvenserna av kollisioner.

Den nya Mahindra Scorpio är bedrägligt skonsam mot miljön. Dess BS IV kompatibel variant följer de senaste indiska utsläppsnormer. Micro Hybrid tekniken begränsar förbrukningen av bränsle, bidrar till att minska föroreningar och därmed bevara miljön. De andra bilarna vänder grön också, med avund!

Denna nya designen riktar ungdomar som är besatta med grova och tuffa fordon att åka på äventyrsresor och turer med vänner och familj.