framtida klassiska bilar

Objekt från det förflutna har ett sätt att påverka dem som kommer i framtiden. Vi är alla bekanta med olika bilar från det förflutna som nu anses vara klassiker. Men är det möjligt att bestämma vilka bilar som i dag kommer att gå vidare till att bli framtida klassiker? Det är verkligen någons åsikt, men det finns saker som kan beaktas för att bilda dessa yttranden. En sökning på Internet visar att många människor kastar sina röster för framtida klassiker. Det finns ett fåtal som verkligen sticker ut bland resten men egentligen, det får tiden utvisa.

Chevrolet Corvette Z06 är bland de förteckningar över många bil-experter med sina hackor på framtiden. Corvette är inte ny för många. Det har funnits i många år, tjänar sin status som måste ha bil. Denna modell är enastående med en imponerande 7,0 liters motor som är laddad med ström. Med 505 hästkrafter blir det ingen stoppa denna best från racing i historieböckerna. Även om det kanske inte är den typ av bil lämpad för familjen, daglig användning som är en del av sitt överklagande. Det finns en god chans denna bil kommer att bli ett samlarobjekt modell inom några decennier.

En annan stor produkt från GM är Pontiac Solstice. Denna lilla bil är ovanligt elegant i utseende och rolig att köra. Det är också inte dåligt när det gäller att använda för daglig sommaren körning. Det gör en stor cabriolet också. Det tenderar att vara den typ av bil som du antingen älskar eller hatar, men hittills är älskad nog att det är avsett för klassikerna.

De flesta människor kan bli förvånad över att höra att Smart-bilen är på många listor för framtida klassiker. Det var dock tanken många gång hade mot Beetle också. Smart bil var avsedd att vara bränslesnåla, vilket det verkligen är. Den funky lilla designen gör den udda kaross tilltalande för många på en fysisk nivå. Men absolut inte för alla, men det har ett praktiskt som måste beundras.

Audi S5 är en bra modell som är perfekt för familjens bruk samt ridning i stil. Audi har gjort många stora fordon under åren och detta är inte så annorlunda. Det är trevligt att titta på och har alla de senaste säkerhetsfunktionerna. Den har en överkomliga som inte många jämförbara bilar kan hävda. Även om det är en coupe, det ger den typ av lyx och avslappnad stil som många söker i en bruksbil.

Riktig klassiker bil fans kommer att vara ivriga att se Mustang Shelby GT 500 KR slog historieböckerna. Det är en hyllning till den legendariske Carroll Shelby. Med 540 hästkrafter, är denna bil inte lurar runt. Mustang är en av de mest kända auto namnen i världen. Det är sannolikt denna bil kunde se klassisk status. Klassiker i framtiden är ännu inte fastställt men oavsett, kommer de att vara enastående.