funktioner i hyundai 2012 Azera

När vi tänker på Hyundais kompletta sedaner, 2 märken att tänka på, som är Genesis samt Sonata. Ändå måste man tänka en gång eftersom Hyundai har inte slutade precis där. Den här gången har de kommit med en helt ny bil som heter “Hyundai Azera”.

Hyundai Azera verkar vara en större Sonata eller kanske en drivning på framaxeln modell av Genesis bilen. Från vad som möter ögat, kan man fundera över varför Hyundai kan producera en annan full storlek bil för ett företag som redan har två lyckade linjer vid denna tidpunkt. Om du får ha en bättre titt på Azera, kommer du att inse att detta inte är ännu en fullstor bil. Denna korta artikel försöker öppna några av de attribut av 2012 Hyundai Azera som gör det att märkas.

konstruktion

Hyundai bedriver slå förväntningarna när det gäller att lägga stil till sina bilar. Med Hyundai Azera, har Hyundai hållit traditionen av skulptera en snygg bil med fördelarna med gas körsträcka. Dess yttre mäter 193 inches lång och sjuttio tre ins bred, 4 inches bredare och en tum förlängd jämfört med sin föregångare, Sonata. Den har fortfarande den kromade grillen ännu wrap runt LED-bakljus är exklusivt för Azera. Den har 18” däck med 245/45 hjul som kommer som vanlig release.

Lade alternativ

Dessutom innehåller den värmde främre och bakre bilsäten, backup kamera, navigation och integrerad blå tand. Allt detta är en del av ordinarie modellen. För en extra $ 4000, får du ha större 19-tums fälgar, tilt och soltak, Infinity ljudsystem, ventilerade framsäten och en power bakre parasoll.

För att ge en sammansatt kör äventyr, har Hyundai Azera standard ABS med en multi-link oberoende back system vid sidan av skivbromsar samt fjäderben med spiralfjädrar. Den reseupplevelse mäter upp till vanlig Ford Taurus eller Toyota Avlon.

motor

Hyundai Azera är bara tillgänglig som en 3,3 liters V6 med en 6-växlad automatiserad tranny. Motorn har 293 hästkrafter, vilket är en svaghet i fordonet. Varje förare som har suttit bakom ratten i Azera är snabba att dra slutsatsen att dess 293 hk är inte riktigt tillräckligt. Underhålla tradition av bränsleekonomin för Hyundai bilar ger Azera tjugo miles med en gallon för stadens enhet och kunde gå ytterligare 29 miles med gallon på motorvägen.

leverera

Den Azera är faktiskt en komplett varm kaka tillbaka i Korea och har varit i USA visar rum ända sedan mars i kalenderår. Den 2012 Hyundai Azera är att få ett växande antal människor beundrande stilen på denna bil med trevlig gas körsträcka. Det kommer också som ett billigare alternativ jämfört med sina andra fullstora motsvarigheter lyx sedan med bara en nackdel, bristen på mer energi.

proffsen

• Trevlig bränsleekonomi

• Bra värde

• Massor av stil

• Massor av prestanda

cons

• Fortfarande ett monotont ride att köra, behöver mer kraft

slutsats

Detta är en fin bil skapad för de yrkesverksamma som vill sänka kostnaderna men ändå vill bevara design och stil.