ge dina nära och kära en gåva av säkerheten

Julen är bara ett par månader bort. Julhandeln snart skulle vara på sin höjd. Men skulle det vara bäst om du gör din shopping tidigt på – idag även, om du vill. På så sätt, gör att du får en hel del tid att tänka på vilken produkt som skulle vara bäst för att ge till dina nära och kära och du dessutom inte skulle behöva stressa och skjuta dig själv längs myllret av människor som försöker få sin hand på bästa produkterna i stan.

Välja den bästa gåvan är en ganska svår uppgift. Det finns gott om objekt på marknaden. Du ständigt har att ge din mamma att nya kokbok för henne. Din far har fått sin egen andel av Eagle prestanda delar för sitt fordon. Till din syster, du gav henne den uppsättning böcker som hon har frågat efter. Men idéerna är inte så fräsch längre. Kanske finns det något annat som du kan ge dem.

SwissTech ® säger att de kanske har svaret på alla dessa presentkort bekymmer. De skickar ut till marknaden den BodyGard ™ som är faktiskt en nödsituation verktyg som har fem olika funktioner. Enligt företaget har de utformat detta så att hjälpa förarna fly från sina bilar och sina fordon i alla fall något oförutsett händer. Du ser, vid kollisioner eller dåligt väder eller ren stroke av otur, kunde dessa dörrar eller fönster väljer att inte arbeta och i processen fällan passagerarna inuti. Den BodyGard ™ verkar vara det bästa svaret och även detta ser ut att bli en unik och riktigt användbar gåva.

Bennett Rubin är vice verkställande av produkter från SwissTech. Han förklarar, “Med all säkerhet, sinnesro och livräddande potential den erbjuder, är BodyGard ™ en perfekt present för varje förare. Till skillnad från andra glasprodukter brytare, är BodyGard ™ lätt att hitta i en nödsituation och kräver ingen installation av en montageplåt i bilens interiör. ”

Du förstår, är BodyGard ™ ett unikt objekt för den kombinerar olika verktyg på bara en enhet. Du kan hitta en automatisk glas brytare. Det finns också ett säkerhetsbälte cutter och en sonic larm. En ljusstark LED-ficklampa samt en nödsituation blottare har lagts till. Och enheten inte är skrymmande. I själva verket är det bara liten nog att du kan glida den i fickan. Den väger bara ett uns så det skulle kännas som att du inte var att föra något mycket hjälpsamma med dig.

Oh yeah. Nämnde jag också att denna enhet även lyser i mörker så att du lätt kan hitta den under natten nödsituationer?