General Motors Corporation firar stora framgångar

Med grundandet av General Motors Corporation år 1908, började en revolutionär fas i bilindustrin. Med en vision om att ta över bilindustrin genom att tillverka den bästa av fordon, har General Motors Corporation tillverkade spetskompetens som kör snabbt på vägarna runt om i världen. Företaget har tid och om igen lyckats överraska sina kunder med det bästa av lyx sedans, stadsjeepar och kompakta bilar, mini bilar, lätta lastbilar och andra fordon. Bolaget arbetar med ett motiv för att tälja en nisch inom bilbranschen genom att erbjuda sina kunder världen över den bästa när det gäller innovation, kvalitet och livslångt hållbarhet. Idag gör General Motors Corporation verksamhet i mer än 157 länder i världen. De bilar och lastbilar som tillverkas av General Motors och partners säljs över hela världen genom topp märken som Chevrolet, Cadillac, Buick, FAW, Daewoo, GMC, Holden, Opel, Jiefang, Wuling, och Vauxhall.

Vad gör General Motors en stor framgång i den ständigt konkurrensutsatta bil världen är dess kontinuerliga investeringar i högteknologiska funktioner och en adaptiv strategi för innovation. General Motors har alltid lyckats att sticka ut inte bara i fråga om produkternas kvalitet, utan också i termer av varumärke makt. Varumärket förstärkning för General Motors började sedan 1920-talet då den slogan som skapats av Alfred Sloan förklarade “en bil för varje plånbok och syfte.” Innovativa marknadsföringsstrategier som touch inte bara hjärnor utan hjärtan samt varit specialitet General Motors Corporation. Unika designer kompletteras med intelligent marknadsföring är vad ansluter General Motors till potentiella köpare.

General Motors fordon tillverkas med hjälp av sofistikerad teknik, men prislappar är mycket rimliga. Trogen sitt motto, har företaget tillverkat bilar som folk verkligen vill äga och har råd att äga. Övertygande design och högteknologiska funktioner i alla sina bilar är värda att nämna. Chevrolet Optra är en stor hit i sedanmodell kategori i Indien. Varför inte? Den Optra pris i Indien konkurrerar med andra bilar i sitt segment. Panorama på hjul, är Optra en bil som rasar i lyx. Med en stor rabatt som erbjuds av General Motors i Optra pris, är Indien kunder faller för både bensin och diesel versioner. Besök en bil portal för att kolla Optra pris i Indien som är specifik för din stad och boka din provkörning. Bästa tiden att äga lyx på hjul är här.