Glöm inte dessa leveranser i bilens första hjälpen kit

När vi tänker på de punkter som bör hållas i fordonet första hjälpen kit, några vanliga sårvård leveranser kommer att tänka på:

Antiseptiska rengörande våtservetter
Plast plåster
Fjäril förslutningsremsor
Antibiotisk salva
Bränn lättnad grädde

Eftersom syftet med en bil förbandslåda är att vara förberedd på oväntade situationer, kanske du vill se till att din bil är fyllt med dessa mindre uppenbara säkerhet leveranser för att säkerställa beredskap i olika typer av olyckor:

Första hjälpen tejp, tippas bomull applikatorer och gasväv i olika storlekar: Medan de grundläggande sårvård förnödenheter som nämns ovan är viktigt att hålla i alla fordon förbandslåda, med gasväv i en mängd olika storlekar samt andra sår förnödenheter vård ger förmåga att behandla sår av varierande svårighetsgrad.

Omedelbar kalla kompresser: En omedelbar kall kompress är en liten förpackning som blir extremt kallt och fungerar som en kylklamp när den aktiveras. En omedelbar kylklamp kan användas för att lindra svullnad när isen inte är tillgänglig, vilket oftast är fallet i vägkanten nödsituationer.

Emergency filt: Emergency filtar använder reflekterande folie för att fånga kroppsvärmen och bibehålla optimal kroppstemperatur i kalla miljöer. Emergency filtar kan vara livet sparare i händelse av att du blir strandsatta med ingen värme i frigid vintertemperaturer.

Engångshandskar: Engångshandskar såsom latexhandskar, vinyl handskar examen eller engångshandskar nitril skydda mot spridningen av bakterier vid administrering eller ta emot första hjälpen. Handskar bidra till att förhindra spridning av bakterier från händerna till ett sår och vice versa i en nödsituation.

Ett fordon förbandslåda kanske inte något man tänker på ofta, men med rätt medicinsk utrustning till hands för att hantera oförutsägbara omständigheter är en viktig del av bilens säkerhet. Även om vi rekommenderar att hålla en komplett förbandslåda i bilen för att förbereda sig för nödsituationer, hoppas vi också att du aldrig behöver använda den!