gm förklarar ledningen metamorfos

Förändring är det enda som oundvikligt i denna värld. Både levande och icke-levande ting genomgår förändring. Världen behöver förändras eftersom det är det som ger essensen till vars och ens existens.

Det är enormt en manifestation av förbättring, men ibland den har väckts av negativa saker och ibland ger negativa resultat. Men oavsett de bidragande faktorerna, som ett tecken på mognad och vilja att gå vidare, måste varje enskild individ vidta förändringar.

GM ordförande och koncernchef Rick Wagoner förklarade nyligen en sekvens av förvaltningen utnämningar. Dessa, i kraft, kommer att göra några förändringar som kommer att påverka GM: s globala organisation produktutveckling och regionalt ledarskap.

Den nuvarande ordförande och verkställande direktör för GM Holden Ltd i Port Melbourne, Australien, Denny Mooney, är nu den nya GM vice president på globala fordonssystem och integration. Denna 50 år gamla verkställande vilja sittplats på hans nya position börjar den 1 augusti. Hans nya uppdrag är att övervaka genomförandet av de bästa metoderna fro General Motors globala engineering organisation. Han kommer också att arbeta med regionala tekniska tjänstemän att ytterligare lyfta den globala fordonsindustrin fördelarna utvecklingssystem för General Motors. Vid sittplatser som ny VP, kommer Mooney rapportera till Jim drottning, GM Group Vice President på global industrikoncern.

Femtio ett år gammal Chris Gubbey som är närvarande i Shanghai GM vice vd, blir styrelseordförande och vd för GM Holden Ltd, med början den 1 juli. Han kommer att rapportera till Nick Reilly, GM Group Vice President och VD för GM Asia Pacific, vid starten av sitt nya verk.

Nuvarande vd och vd för GM Sydafrika, Bob Socia, har utsetts till ny vice vd för GM Shanghai. Denna 53 år gammal tjänsteman kommer också att ha sitt nya arbete den 1 juli och rapportera till Kevin Wale, presidenten och VD för GM China Group.

Den nyutnämnde GM LAAM vice VD för afrikanska Operations samtidigt president och VD för GM Sydafrika är Steve Koch. Denna 55-årig verkställande är aktuell GM Latinamerika, Afrika och Mellanöstern vicepresident och regional direktör för Afrika och Mellanöstern Operations. Från den 1 juli kommer han att rapportera till Maureen Kempston Darkes, GM Group Vice President och VD för GM Latinamerika, Afrika och Mellanöstern.

För närvarande de regionala försäljnings-och marknadschef för Mellanöstern Operations, kommer Terry Johnsson blir GM LAAM vice president för Mellanöstern Operations. Från den 1 juni kommer 46 årig tjänsteman rapporterar också till Maureen Kempston Darkes.

Wagoner, den som gjorde tillkännagivandet ledningen utnämningen, sade att den globala produktutveckling organisation och stark regional förvaltning av General Motors har bidragit en hel del till rekordförsäljning i tre av fyra regioner. Det förbättrade också Nordamerika prestanda biltillverkaren. Wagoner tillade att nya ledare kommer att spela viktiga roller i det fortsatta styrkan i företaget och bidrar till att räcka de särskilda kraven från kunderna i respektive region.

Dessa nyutnämnda tjänstemän förväntas leda till ytterligare förbättringar i bolaget. Tillsammans med denna förväntan är en annan på sidan av de anställda. De måste alla samarbeta med ledning av de nya för deras företag att nå sina företags mål utan att äventyra kraven från sina kunder.

om General Motors Corporation
Även känd som GM eller GMC, är General Motors Corporation den 2: a (efter Toyota) största bilföretag bygger på försäljningsintäkterna med 2007. Producent av kvalitet bilar och delar, har GMC cirka 284.000 anställda över hela världen.

Det grundades 1908, i Flint, Michigan och har globala huvudkontor ligger i Renaissance Center i Detroit, Michigan, USA. I Zürich, Schweiz är deras europeiska högkvarter. Denna amerikanska biltillverkaren tillverkar sina lastbilar och bilar i 33 länder.

GM bilar och lastbilar som säljs under Buick, Cadillac, Chevrolet, Daewoo, GMC, Holden, Hummer, Opel, Pontiac, Saab, Saturn och Vauxhall varumärken.

GM Delar som GMC avgasrör och tillbehör är kända på marknaden enligt GM Performance Parts, GM Goodwrench och ACDelco varumärken genom GM service och delar operationer som levererar GM återförsäljare och distributörer över hela världen. USA är GM: s största nationella marknad. Detta följs av Kina, Kanada, Storbritannien och Tyskland.

GM är nummer 1 automaker när det gäller strategisk vision för Total Quality Index (TQI).