GM och den senaste bilar i Indien

Ända sedan bilen har införts, har vurm för fyra hjul undrar ökat under åren. Och bilar uppvisar stor stil, visar storslagenhet, levererar god bränsleeffektivitet, etc. säljer mest. Bil finsmakare har alltid skäl att ta glädje i att rida i deras favorit bilar. De senaste bilar i Indien som har tjänat en resning som “favorit” bilar av tusentals bilälskare är de av Chevrolet varumärke. GM, med huvudkontor på GM Renaissance Center i Detroit, har flera varumärken under sin kisse och varje varumärke har etsat en tydlig egen identitet. Internationella GM varumärken Cadillac, Chevrolet, Buick, GMC, Holden, Hummer, Oldsmobile, Opel, Pontiac, Saab, Saturn och Vauxhall, inom personbilar och lastbilar. Om du vill gå in på detaljer av auto honcho och vill veta om varumärken, bara besöka GM Indien företagets webbplats.

Folk väntar med entusiasm för lanseringen av de senaste bilar i Indien. På senare tid, GM: s nya bilar i Indien som har skapat ett raseri är Chevrolet Beat och Cruze. De andra bilarna, nämligen Spark, Aveo, har Aveo U-VA, Optra, Captiva, Tavera omslutande halvkombi, sedaner, MUVs och stadsjeepar redan skapat ringar på den indiska marknaden. Detta är tydligt i den höga försäljningen grafen registreras även under lågkonjunkturen perioden samt användares recensioner och kommentarer på webben. GM Indien är utan tvekan Indiens ledande bilar leverantör, det har återförsäljare och bilhallar över hela längden och bredden av landet. Sedan etableringen år 1908, har GM behållit sin rapport på den globala marknaden. Indiska verksamhet GM startade år 1928 med inrättandet av en monteringsfabrik i Sewree nära Mumbai. Och sedan dess fanns det ingen ser tillbaka. De första GM bilar i Indien vunnit omedelbar uppskattning med den dåvarande Maharajas användning av densamma. I kategorin av nya bilar i Indien på den tiden, var det GM Indien som styrde hönshus med sin Chevrolet varumärke.

GM: s nya bilar i Indien – beat och Cruze har tagit marknaden med storm. En titt in GM Indien företags webbplats kommer att låta dig veta de milstolpar som uppnåtts av företaget och båda de nya bilarna läggs fjädrar till sin framgångssaga. Avtäckningen av sina senaste bilar i Indien har ytterligare förstärkt sitt varumärke, tjäna kundernas entusiasm. Hemligheten bakom dess framgång är dess ständiga förbättringar och personalen på över 324.000 yrkesverksamma är alltid drivs av företagets engagemang för kundtillfredsställelse. GM har tillverkning uppställningar i 32 länder, antalet ökar i snabb takt. Dess marknad för sina fordon är centrerad i 32 plus länder. Inte undra på att de försäljningsrekord att det har behållit kontinuerligt under åren och en ökad kundbas är alla ett resultat av dess fordonsteknik prakt. En offensiv satsning på högteknologi samt konsekvent forskning för att möta de förändrade preferenser kunderna har betalat det väl.