gör det själv och köra din bil på vatten

Vill du spara pengar på dina bränslekostnader? Vill du göra din bil köra mjukare, tystare och med mer effekt?

Klart du gör och om du är som jag, vill du inte spendera en förmögenhet på en produkt som är utformad för att spara pengar.

En vätgas generator låter faktiskt dig att komplettera det bränsle du använder i ditt fordon med en form av vätgas som drastiskt kommer att öka din gas körsträcka.

Med en ombord vätgas generator som du kan bygga själv i en helg för under $ 60,00 kommer du att skapa on-demand bränsle för att driva din bil och spara pengar.

Kombinerat med ordentlig inflation på dina däck och observera hastighetsbegränsningar, kan du dubbla din bränsle körsträcka genom att bygga och installera en vätgas generator, och det är väldigt lätt att göra det.

Du kan hitta alla delar på din lokala bildelar och järnaffärer och använda vanliga hushåll verktyg för att montera vätgas generator på en helg.

Det finns krafter där ute som vill hålla oss beroende av utländsk olja och har gått till några mycket tvivelaktiga åtgärder för att säkerställa dig att hålla pumpa dyra gas i din bil.

Om vi ??kan sätta en människa på månen decennier sedan, varför kan vi inte utvinna mer energi ur en liter bensin? Visste du att din bil bara använder ca 20-25% av den tillgängliga energin i en gallon gas? Och bilen är utformade för att säkerställa att det förblir så.

Denna teknik har funnits i nästan ett sekel, men eftersom det är lätt att genomföra och fungerar utanför en gratis förnybar resurs och därför inte kan beskattas till döds, det är upp till dig och jag att se att detta fri metod för att skapa energi till god använda.

Du kan bygga en vätgas generator själv och spara massor av pengar på bränsle. Du bilen kommer att köras smidigare och tystare och du kommer att förlänga motorns livslängd eftersom bränslet förbränns mer fullständigt lämnar mindre skadliga avlagringar på motorkomponenter.