Gurnee Kia konsumenterna förväntar sig stora saker från kia under 2011

Under de senaste åren har Kia verkligen grävt sig ett namn ur formen av bilindustrin. Visst, det har varit en tuff lågkonjunktur för de flesta i branschen, men Kia varumärket åtagande att leverera tillförlitliga bilar med låg total ägandekostnad och en låg initial kostnad. För Gurnee Kia ägare, har dessa blivit allvarliga överväganden i bilen köpprocessen, speciellt mitt i en massa dyra bilar. Faktum är att under loppet av 2009, var när bilföretag blasted med lidande försäljning, Kia ständigt levererat och loggade några av de bästa försäljningssiffrorna i hela sin historia. Din Kenosha Kia återförsäljare var glad att vara en del av det året i Kias historia, men det blir mer upphetsad för 2011, när några av märkets bästa modellerna kommer att nå marknaden.

MSN.com har bra saker att säga om framtiden för din Kenosha Kia återförsäljare. “Kia var en av de få biltillverkare som inte drabbas av en all-out stryk under de senaste två åren. Som ett resultat, är den koreanska biltillverkaren inställd att släppa lös två nästa generationens modeller på den tillfrisknande marknaden. Den helt nya 2011 Sorento är en effektiv ny take på SUV, och 2011 Optima är ute efter att bevisa att Kia kan göra budget lyx också. Om bolagets rekordet är någon indikation, förvänta fordonen att göra mycket bra. “Effekterna av lågkonjunkturen är inte långt från konsumentens medvetande och en del människor kämpar fortfarande i en oförutsägbar ekonomi. Med detta i åtanke, hur förväntar du dig Gurnee Kia återförsäljare att utföra under nästa årsmodell?

En av de viktigaste 2011 modeller som Kia kommer att lansera är 2011 Kia Optima. Optima gränsar till en lyxig bil, som erbjuder en hel del styling funktioner du förväntar dig från biltillverkare som BMW och Infiniti. De funktioner som ingår i Optima har varit väldigt snäll mot din Kenosha Kia återförsäljare, eftersom de rankas väl över Optimas lågt pris. Den 2011-modellen kommer att bli en vändpunkt i formgivningen av Optima, vilket kommer att drabba marknaden med slankare kurvor och bättre shapeliness detta år. På toppen av det, kommer bilens allmänna effektivitet förbättras, med bättre motorer slår bilen. Två av dessa motorer är den turboladdade 2,0 liters fyrcylindrig och en hybrid alternativ. Gurnee Kia förare förväntar sig att de kommer att hitta en hel del intresse i lanseringen av den nya Optima modellen.

Slutligen är 2011 Kia Sorento i stånd att ta marknaden med storm. I förhållande till den tidigare modellen, kommer 2011 Sorento väger cirka 182 pounds lättare. För en crossover, erbjuder Sorento unika styling, praktiskt lastutrymme och en pålitlig enhet. Det kommer också att finnas nya motoralternativ för denna modell – och Kias engagemang till att leverera mer bränsleeffektiva fordon med bättre prestanda och driftsäkerhet kommer säkert att visa sig i detta fordon. Fordonen kommer att lansera inom kort, men vi får vänta och se tills dess.