ha en extravagant körupplevelse i Vancouver Hyundai med 2011 Hyundai Elantra Touring

Körning 2011 Hyundai Elantra Touring Hatchback kan du ha en extravagant körupplevelse medan vågar all-around Vancouver.

Hyundai är här igen med en helt ny åldersgrupp inbegriper Hyundai auto stil som den introducerar 2011 Hyundai Elantra Touring Hatchback. Långt tillbaka i 1990, kom en lätt auto från Hyundai till existens. Det var den tid då Hyundai introducerade den speciella designen Elantra Auto.

I att komma med 2011 Hyundai Elantra Touring Hatchback, var tillverkarna påverkade av Europas Elantra sedan. Sålunda är slutresultatet en attraktiv och snygg vagn-liknande stil. Det är betydligt rymligare jämfört med en standard 4 dörr, därför, kan någon form av folks passar, utan mycket bekymmer om längd och vikt hos en person. Den har en optimal säteskapacitet fem plus du kan läsa saker så hög som 60 kubik fot medan stammen stolar är som lägst, bara hur mycket ett stort antal kompakta stadsjeepar kan tillåta.

Läs vidare så jag presentera de saker som detta 2011 års Hyundai Elantra Touring kan erbjuda. Operativsystem med Hyundai Elantra Touring är enkel, snygg och konstant. I likhet med andra bilar avsedda för takt, ryter bilen när du reser med din maxhastighet. Ändå börjar det tillfredsställande när det värms upp efter 10.6 sekunder, oavsett om du utnyttjar den 5-växlad manuell växellåda eller 4-växlad automatlåda. Denna bil är utmärkt i städer och på motorvägar som sin bränsle-ekonomi Betyget är 29 mpg (manuell) och 45 mpg (automatisk). Deras hastighet uppgår till 205 kilometer i timmen och 195 kilometer i timmen på manuell och automatisk växellåda motsvarande.

En annan aspekt som är värt att veta om en bil är dess förmåga att underhålla sin förare och passagerare. Om du letar efter en smart underhållning val, kommer denna specifika bil inte låta dig ner. Bortsett från att ha AM / FM-radio, MP3-uppspelning, och CD-spelare samt 4 (fyra) högtalare, kan iPods på marknaden och liknande extra prylar utnyttjas i denna typ av bil.

Dessutom är säkerheten av största övervägande. När det gäller detta faktum, har 2011 Hyundai Elantra nästan allt som krävs av en bil som 4 bromsar hjul skiva, åkande avkänning airbag, dubbla främre sidokrockkuddar, tändning inaktivera, antispinnsystem (ASR), elektronisk stabilitetskontroll (ESC ) och justerbara nackskydd tillgängliga för både förare och passagerare.

För att få veta mer om 2011 Hyundai Elantra, gå igenom specs nedan:
• 2,0 Engine liter
• 1-4 cylinderkonfiguration
• 136 lb.-ft. @ 4600 RPM Vridmoment
• 138hp @ 6000 RPM Hästkrafter
• 16 ventiler –
• Variabel ventilstyrning
• Transmission – 5 växlad manuell
• Rekommenderat bränsle – blyfri
• Kör typ – framhjulsdrift
• Bränsle ekonomi motorvägen -6.4L/100 km
• Bränslebesparing stad -8.9L/100 km
• Bränsletank – 53.0L

Det är onekligen så att precis som de stora bilmodeller där ute, detta 2011 Hyundai Elantra bil också har positiva egenskaper som kan göra det sticker ut. Om du har ekonomi som varierar i mellan 15.000-19.000 dollar, kan detta vara ett bra alternativ. Med sin sportigare utseende, skulle det naturligtvis kunna införas tillsammans med en högre från sport fordon. Ändå skulle Hyundai Elantra sannolikt vara en huvud-Turner.

Genom att välja rätt bil, måste vissa villkor vara uppfyllda. Om dina villkor gäller mode krav, säkerhetsfunktioner, underhållning kapacitet och prisvärd belopp, kan den särskilda Hyundai Elantra vara ett förnuftigt alternativ eftersom alla dina normer kommer att passa perfekt. Denna bildesign kan ses på någon Vancouver Hyundai leverantör. Alltid komma ihåg, välj vad du behöver och vad du har råd plus lära känna fullt varenda bilens funktioner så att du kan välja det fordon som bäst passar din drömbil utan leder till insolvens.

Mest av allt, glöm inte att propagera köpeskillingen först innan du gör ett beslut. Dessutom, är det klokt att välja själva Vancouver Hyundai-återförsäljare som kan ge dig den finaste återförsäljare.