ha kul med nya Maruti Eeco

Maruti bilar i Indien håller mycket betydande position i den indiska bilmarknaden. Idag Maruti bilar är tillgodoser nästan varje marknadssegment med ekonomiska modeller. Maruti bilar står inför den hårda konkurrensen på marknaden men ändå företaget är ständigt improvisera Maruti bilmodeller att behålla sitt försprång. Maruti Alto och Maruti Swift är de mest kända modellerna i den indiska marknaden och rikta medelklasskonsumenter.

Andra framgångsrika små och stora Maruti bilar Indien gjort sin speciella plats i hjärtat hos indiska konsumenter som Maruti Baleno, Maruti Esteem, Maruti Gypsy, Maruti Versa, Maruti Wagon R, Maruti Zen, Zen Estilo etc. Nyligen Maruti bilar har lanserat dess mycket färska och krispiga modell på den indiska marknaden med namnet Maruti Eeco.

Maruti Eeco är i grunden konstruerad för dem som söker efter bilen med både hemma och i arbete. Denna bil finns i tre fantastiska varianter som Maruti Eeco 5 sitsig Standard, Maruti Eeco 5 sitsig AC, Maruti Eeco 7 sits Standard, Maruti Eeco 5 sitsig AC CNG och Maruti Eeco 5 sitsig Standard CNG. Maruti Eeco prisklass kommer från skivor. 268.648 till Rs. 364 tusen. Dessa varianter av Maruti Eeco drivs av 1196 cc bensinmotor som genererar effekt på 73 hk.

Den har en stor körsträcka på 15,1 kmpl per ARAI testrapport. Så färsk Maruti Eeco är det lämpligaste alternativet som avslutar alla krav i medelinkomstländer grupp klass i getable pris. Den helt nya Maruti Eeco är den blandning av balanserad look, djärv design och modern grafik kropp som gör bilen mer bedövning. Den finns i 6 tilltalande färger såsom metallic midnatt svart, blå metallic eldsvåda, klarröd, metalliskt blänkande grå, metallic silkeslen silver och överlägsen vitt.

Med lanseringen av Maruti Eeco förväntan nivåer i företaget har ökat och planerar att göra sin starka image i ingångsnivå MUV (Multi Utility Vehicle) segmentet. Den nyligen lanserade Maruti Eeco åtföljs med högtrycks bränsleinsprutning, knock sensor och crack-sensor som hjälper till att spara bränsle och levererar bränsleeffektivitet 15.1kmpl.

Maruti Eeco ackumuleras med alla komfort och säkerhet och i samband med de 4,5 meter med upphängningssystem och utformad speciellt för indiska vägförhållanden. Men bilen är inte så imponerande av yttre utseende, fortfarande stor och perfekt bil för medelklassen konsumenterna.