hantverk av det finaste från Lurssen

Om du längtar efter att äga en stunnning lyxyacht av de allra bästa så kanske du vill bege dig till gården Lurssen när de söker för en designer. Lurssen är en av de största yacht lyx byggmästare, stolt äga attiraljer och fantasin att matcha dina drömmar till verklighet.

Den attraktiva båtdesigner tar dina önskemål och tar hand om dem som om de vore deras egna för att garantera din uppenbarelse förvandlas till en verklighet. Bolaget innehar tron ??att det inte finns några gränser för vad som kan uppnås, andra än ditt sinne.

Lurssen har förtroende i axiomet “klarhet och renhet är vad som förvandlar en dagdröm i ett konstverk”, och för att uppnå detta de arbetar tillsammans med några av de bästa designers från hela världen. Med en bakgrund i att bygga sjöfart fartyg, företaget producerar några av de mest lyxiga utsmyckade vattenskoter i världen. Lurssen är kapabla att uppfylla någon fantasi, för något vatten hantverk som du kan möjligen ha.

Denna lyxiga Företaget har flera av de mest otroliga hantverket i kölvattnet av dem som uppfyller de strängaste av värden och är ökända över hela världen för sin kvalitet. Som man kan förvänta sig att hitta från en av de allra bästa i världen gruppen betala en massa underbart hänsyn till testningen av sina båtar. Det är helt enkelt med invigningen av deras hantverkare och några av de största ingenjörer, som har tillverkat över 13.000 lyxiga fartyg ända sedan sin skapelse, att företaget har haft så mycket framgång.

Specialist “know how” är det som räknas i branschen världen av idag och Lurssen äger en uppsättning av flera varv, tillsammans med länkar över hela världen, som fokuserar på ett betydande utbud av olika färdigheter. Lurssen har och evighet kommer att fokusera på vad som är det mest viktigaste faktorn i handeln, total kundtillfredsställelse. Det familjeägda industrin är nu i sin 4: e generationen, spelar oberoende investerare och aktieägare en gigantisk del i de fortsatta tillverkning av hög kvalitet lyx vatten hantverk, som helt enkelt är toppmodern. Lurssen aldrig har glömt bort att ge kunden vad de vill, detta är något som de har i alla tider tagit en hel del stolthet.

Precis som denna utsökta manafacturer älskar att hålla sina kunder nöjda, gäller samma sak när det gäller arbetskraften och den miljö där de arbetar. Med denna stadigt i åtanke Lurssen aldrig fynd när det gäller lokaler, arbetsförmedlingen rum eller arbetsschema.

Sedan starten, har Lurssen sett täta prestationer och föregångare världen. Lurssen byggde den första motorbåt, den första diesel och den första fjärrkontrollen vattenskoter. De var först med att utveckla och tillverka kvalificerat bygga ett fartyg i ett land utomlands. Lurssen har planerat och tillverkat några av världens mest magnifika hantverk, för köpare runt om i världen, med några av de vackraste mönster ses i fartygets byggnad.