HID Xenon konverteringssatser vad är fördelarna

Ni har säkert hört talas om ett antal olika konverteringssatser innan, och nära, om inte på toppen av, den listan är förmodligen HID xenon konverteringssats. Detta kit erbjuder dig många olika saker, bland annat till förmån för de mer effektiva strålkastare för dina bilar, lastbilar, motorcyklar och de flesta andra fordon som du kan använda.

HID Xenon ombyggnadssats är ett kit som gör att du kan använda HID strålkastare som fortsätter att växa i popularitet. Detta är på grund av flera av de fördelar som du ser i dem alla, inklusive HID xenon konverteringssatser. Detta inkluderar en ljusare ljus så att du kan se bra i dåligt väder eller på natten och ett längre liv så att du inte behöver oroa dig för dem blåser ut på vägen hem. Men några av dessa kit fungerar faktiskt lite annorlunda än andra, men det betyder inte nödvändigtvis är bättre än alla andra, men i det här fallet, för det mesta, kommer du får vad du betalar för. Detta är helt enkelt eftersom olika tekniker kom upp med något olika lösningar på några av de problem som de där möter. Låt oss titta på HID Xenon konverteringssats och vad den använder.

De HID strålkastare som du använder med HID Xenon ombyggnadssats fungerar bättre än dina vanliga halogenstrålkastare som fortfarande ses i de flesta bilar idag för en stor anledning. Det är för att, liksom andra HID kit, använder den en glödlampa som inte kräver några filament för att producera ljus. Om du tittar i alla hushåll glödlampa eller halogen lampa kan du se filament, och över tiden dessa trådar börjar att försämras på grund av värme, användning och missbruk tills de slutligen bryta och förstöra den anslutning som orsakade ljus. Istället HID kit, liksom HID xenon kit, använder ädelgaser.

I grund och botten med HID lampor som du får med HID xenon kit har ädelgaser blandas med gasen xenon att helt ersätta de trådar som halogenlampor använder. Dessa ädelgaser och xenon, finns na kvarts tub som är ansluten till två högspänningselektroder. När elektricitet frigörs i HID lampa och når de ädelgaser finns en båge skapas. Denna båge som du får när du använder en HID xenon konverteringssats: s lampor skapar ett ljus som är tre gånger mer intensiv än den genomsnittliga halogenlampor.

Förutom alla underbara saker att användning av ädelgaser istället för trådarna är hur länge det varar. Var som filament börja bära ner från att stötte runt så mycket och lida skada som slutligen får dem att bryta även om de är Incase i kvarts du inte har det problemet med HID kit. Även när din ridning off road lökarna du får från dig HID Xenon konverteringssats inte sönder och därmed sista 8 till 10 gånger längre än halogenlampor.