hissade segel för alla båt fans

Med hösten kommer den mest efterlängtade ögonblicket av alla hav och båt fans: båtmässor och nautiska utställningar avlöser varandra med ett hektiskt tempo tills i mitten av november, för att starta i början av året och avsluta med en gnistrande mars.

Öppnandet av den nautiska showen säsongen är tilldelad Boatshow i Genua som antyder dess besökare detta år 2500 båtar på vattnet och på marken, 1500 utställare och en show golv på 300000 kvadratmeter. Med dessa siffror och speciellt med satellit industrier som varje år den skapar, är Genua placerad som första världen båtmässan, lockar inte bara en massa besökare, men också rika köpare och de största producenterna, skeppsvarv och mäklare kommer från över 30 länder.

Perfekt fortsättning på den glittrande Genua Boatshow är Nautilia, nautisk utställning av begagnade båtar i Aprilia Marittima, som äger rum i slutet av oktober för 21 år. Det är inte meningsfullt att jämföra två båt utställningar och Nautilia inte strävar efter att konkurrera med Genua eller med andra stora och framgångsrika utställningar. Den begagnade båtar Utställningen syftar till att göra namn för sig själv som fast och viktig verklighet i denna speciella sektor och om att den nautiska showen i Aprilia Marittima är den största second hand-utställningen inte bara i Italien utan även i Europa. Nautilia tillåter älskar havet att flytta från drömmen planet av Boatshow i Genua till en mer konkret verklighet gjord av bra begagnade båtar, överkomliga för fler människor.

Detta används båtmässa är en fortsättning på Genua även för utställarna, eftersom de flesta av dem finns i båda utställningarna. Med tanke på denna funktion, är att förstå det lätt att den starka punkten i Nautilia är kvaliteten: kvaliteten på mäklare från hela Europa och kvaliteten på båtar till försäljning. Den 21 Nautilia erbjuder mer än 400 begagnade båtar allt på marken, så att potentiella köpare att observera och kontrollera allt vad “under vatten” vistelser. Även denna egenskap bidrar till det goda rykte tillväxten av showen av begagnade båtar, attrahera nya partners som stöder utställningen och att dra nytta av denna showcase för varor själva. I år partnerna av Nautilia är nautiska portaler, webbplatser genom att det är möjligt på nätet köper och säljer alla typer av båtar, som i Boatshop.it.

Efter utställningen i Aprilia Marittima, stoppar nautiska säsongen för några månader och startar i marschen med andra stora shower i Catania, Neapel, Venedig och Jesolo. Små tecken på kris yta även på detta område, trots all den nautiska marknaden är fortfarande blomstrar, särskilt inom sektorn för små och begagnade båtar. Många noviser hantera den här typen av båtar för deras första köp: båtar för navigering och utflykter, inte hus på vattnet. Små båtar, lätt att manövrera och med lägre underhållskostnader. Av denna anledning expandera shower och står som erbjuder små och begagnade båtar, eftersom de är den rätta kompromissen för det första inköpet.