hitta billig gas

Vill du spara pengar genom att hitta billigare bensinpriser? Här är några enkla sätt du kan spara minst $ 200 om året köper gas-och ibland mycket mer.

• Kolla Gasbuddy.com Denna webbplats posts bensinpriser från runt om i landet. Bara stämpla i ditt postnummer och ta reda på var den billigaste-och dyraste-gaspriserna i ditt område är belägna. Det är inte ovanligt att hitta så mycket som en .25 cent skillnad mellan de två gaspriserna. Det är en 5 $ skillnad om du fyller upp en 20 liters tank. Och i städer som New York och Los Angeles, skillnaden mellan gaspriserna tenderar att vara i .60 cent sortiment!

• Spara pengar genom att köpa gas i mindre välbärgade stadsdelar Ju bättre stadsdel, desto dyrare gaspriserna. Det beror på den mark som bensinstationen är byggd på är dyrare, vilket resulterar i högre fastighetsskatt.

• Köp inte gas på motorvägen Gas är nästan alltid dyrare på motorvägarna. Och de komma undan med det eftersom de flesta människor inte kommer att gå av motorvägen bara för att leta efter billigare gas. Men de borde. Du kan spara pengar med hjälp av en bensinstation som är rätt av avfarten. Det finns ofta lika mycket som en .16 cent skillnad.

• Spara pengar med en gas rabatten kortet Många av dessa kort ger dig så mycket som en 10% rabatt för en inledande tidsperiod (som 6 månader) och därefter 5% efter det. Bara detta kan enkelt spara hundratals dollar per år. Se bara till att du betala av saldot varje månad eller dina besparingar kommer att avdunsta i intresse avgifter!

• Betala kontant Leta efter bensinstationer som erbjuder lägre gaspriser om kunden betalar kontant. Bensinstationer måste betala en transaktionsavgift för varje betalning med kreditkort, så de sparar pengar om du använder kontanter istället. Det är en win-win situation för dig och bensinstation.

• Kör bilen på vatten Denna kontroversiella gas-sparande enhet sveper nationen just nu. I huvudsak skiljer apparaten ut vätgas ur vatten för att skapa vad som kallas “brun gas.” Ett företag i Japan presenterade nyligen en prototyp av en bil som drivs enbart på vatten, så tekniken verkar ha åtminstone en viss giltighet.

Ledsen att säga, men de dagar av billiga gaspriserna är över. Faktum är att många experter tror att de priser vi betalar vid pumpen just nu kommer att bli den “gamla goda tiden.” Det finns inte mycket vi kan göra åt ökande gaspriserna, men vi kan utveckla vanor som kommer att spara pengar i dag -och i morgon.