hjälpa en kollega

Min kollega som varit stressa mig att hjälpa henne leta efter en bil, är hon trött på att använda kollektivtrafiken och vill verkligen ha en bil. Jag har en vecka ledigt från jobbet, så jag sa att jag ska gå med henne till bilhandlare i London.

Hon kunde inte tro att jag var villig att spendera min vecka ut med henne för att hitta en bil, jag inte emot eftersom jag älskar bilar, speciellt när det gäller att köpa den. Jag tycker verkligen, att undersöka det ordentligt, ta det för en provtur och försöker få det bästa för bilen.

Som min kollega inte hade ledigt från jobbet, erbjöd jag att hitta bilar som hon vill, också försöka boka in en tid för oss att visa bilen samma kväll. Det är inte så lätt som jag trodde det skulle vara, anständiga begagnade bilar är mycket svårt att hitta. De flesta bilar är antingen skadade ganska lite eller det har hög körsträcka på klockan.

Efter många timmars letande hittade jag äntligen tre bilar som passar i våra kriterier och budget. Jag ringde upp för den första bilen jag gillade, det var en privat försäljning men tyvärr bilen var redan såld. Den andra bilen var fortfarande tillgänglig, så jag bokade en tid för kvällen och se till att det ger min kollega tillräckligt med tid att komma till platsen.

När jag ringde för tredje bilen, kände jag mig som dealern på telefonen lät alltför ivriga att sälja bilen, så jag sa till honom att jag skulle ringa tillbaka senare när jag diskutera det med min kollega. Så fort jag hängde upp, gjorde jag en HPI check och rapporten kom tillbaka som mycket dålig.