högre bil försäkringspremier för uk kvinnor

Möjligheten för leverantörer bilförsäkring att skilja mellan manliga och kvinnliga förare kommer inte anses som en godtagbar praxis att bestämma bilpriserna försäkring. Som sådan kön kommer att uteslutas från beslutsprocessen.

Detta innebär att unga kvinnor kommer att hamna inför betydligt högre premier bilförsäkring och i vissa fall kommer att vara så mycket som en 25% ökning av bidrag. Samtidigt män kan förvänta sig att se en nedgång i kostnaden för försäkringspremien med 10%.

Bil försäkringspremier har ökat stadigt under de senaste åren, och detta innebär att bilister i Storbritannien igen kommer att drabbas ekonomiskt mycket hårt, särskilt med tanke på det rådande ekonomiska klimatet i världen står inför idag.

Bränslekostnader på de högsta nivåerna någonsin, kostnader för bilismen kommer att stiga ännu mer för kvinnliga bilister, gör narr av andan i lagstiftningen. Kvinnor kan snart ha lika rätt att betala över oddsen för sin bilförsäkring. Något jag slår vad varje leverantör bilförsäkring kommer att bli mycket glad att börja göra så fort som möjligt!

När det gäller bilförsäkringar människor ska jämföra några insurance att få en uppfattning om det mest konkurrenskraftiga priset. Detta kan enkelt göras genom att besöka ett pris sajt jämförelse webben, alternativt många bilismen webbplatser nu erbjuder verktyg för att skapa offerter bilförsäkring. Helt enkelt samla några citat från dessa webbplatser är det bästa sättet att få en offert och sedan kan du börja jämföra kostnaden med din förnyelse pris eller åtminstone få en uppfattning om de mest konkurrenskraftiga och mest konkurrenskraftiga försäkringsbolag, baserat på dina omständigheter . Skicka inte falla för reklam som erbjuder ’12 månader till priset av 10 “eller fri någonting när det gäller bilförsäkringar. Glöm aldrig att försäkringsgivarna fastställa priset på premierna så försäkring är aldrig “gratis”.

Alla som vill sälja sin bil bör använda någon av de kostnadsfria verktyg bilen värderad tillhandahålls av många webbplatser bilismen webben. Denna tjänst tar bara noterar din bil registrering, vilket gör att alla bilismen företag att sedan se exakt märke, modell och exakta detaljer specifikation av din bil. Denna information tillsammans med körsträcka på din bil kommer att vara tillräckligt för att ge dig en korrekt fri bil värdering.

Hitta billiga nya bilar till bästa möjliga pris är nu också relativt lätt att göra tack vare internet. Nya bilar och begagnade bilar kan sökas av märke, modell, färg och motorns storlek att göra söka åt dig nästa nya bil roligare än någonsin.