hollywood, fl Hyundai återförsäljare erbjuder den mest kraftfulla genes

Hyundai Genesis har tjänat upp en lång lista på utmärkelser under de senaste åren och har blivit en ledare i lyxmodell segment. Att bli en föregångare är ingen enkel uppgift och vistas där är ännu svårare. För att säkerställa att Genesis kommer att fortsätta att sälja mer än tävlingen, är Hyundai förbättra bilen från topp till tå. Design förbättringar och uppgraderingar teknik är några av de förändringar som Miami invånarna kan förvänta sig när Genesis träffar deras Hollywood, FL Hyundai återförsäljare senare i år. Men de verkliga förändringar har gjorts till bilens drivlina som kommer debut som den mest kraftfulla utgåvan av Genesis ännu.

Bilen kommer att debutera på din Miami 2011 Hyundai Genesis återförsäljaravtal med en reviderad front mest märkbar i den omformade grillen. Framsidan av bilen fick också en lägre, mer aggressiv front fascia som har större intag öppningar och omgjorda strålkastare med LED accenter. Bilens profil fortfarande liknar sin föregångare förändras bara något med den fräscha 17-tums lättmetallfälgar utformning och borstad aluminium som omger fönstren. Förändringar i bakre inkluderar omdesignade bakljus och en reviderad fascia integreras med nya dubbla asymmetriska avgaser tips.

Florida invånare kan förvänta sig en mer påkostad interiör med fler alternativ att välja mellan när bilen slår sina Miami 2011 Hyundai Genesis återförsäljare i sommar. Kombinationen av svart läder och mocka med röda sömmar skapar en lyxig interiör och ger största möjliga passagerarkomfort. En läder inslagna ratt och användningen av kolfiber trim bidra till den påkostade överklagande inuti Genesis. Miami invånarna kan välja från ett bredare utbud av woodgrainen färger och har mer avancerad teknik att välja mellan.

Förändringarna under huven är de mest spännande revideringar. Genesis kommer som standard på din Hollywood, FL Hyundai-återförsäljare med en 3,8-liters V6-motor som levererar imponerande 333 hästkrafter. Genesis 5,0 R-Spec modellen är utrustad med en 5,0-liters V8-motor har en effekt på 429 hästkrafter gör den till den mest kraftfulla V8 Hyundai även producerade. Den kraftfulla prestanda både drivlinor är vanligtvis reserverad för high-end, dyra konkurrenter som bidrar till framgång för den prisvärda Genesis.

Genesis förväntas starta på din Miami 2011 Hyundai Genesis återförsäljare runt $ 35.000. Den konkurrenskraftigt prissatta bil har varit ledande i sitt segment för de senaste åren och kommer sannolikt att förbli en ledare i många år framöver. Med snygg design, påkostade interiör och käken släppa makten, har Genesis vad som krävs för att överträffa konkurrensen.