Honda planerar ny överkomliga hybrid för gen nästa

Honda har varit en ledare i hybrid utveckling ända sedan lanseringen av sin första hybrid Insight modellen redan 1999. Företaget planerar nu att lansera en ny liten hybrid, som en tidig 2009 års modell. Den fem-dörrars, fem passagerare fordon kommer detaljhandeln till en kostnad lägre än Honda, AOS Civic Hybrid och Toyota Prius, som är närvarande i världen, aos bäst säljande hybrid. Dick colliver, vice VD för American Honda Motor Co, sade att företaget, AOS mål för den nya hybridmodellen var att göra det överkomligt för en ny generation av bilköpare.

Den Honda hybrid fordon kommer att minska avsevärt i vikt och kommer att använda Integrated Motor Assist (IMA) komponenter att skära ned på kostnaderna. Hybriden kommer att finnas tillgänglig som en 5-dörrars halvkombi med plats för fem passagerare och kommer att anta en profil som liknar Honda, AOS FCX Clarity. Hondas Suzuka fabrik i Japan kommer att ge den nya hybridbil tillsammans med Civic hybrid.

Honda introducerade USA: s första gas / el-hybrid bil, Insight och världens första EPA-certifierade vätebränsleceller fordon. År 2007, Union of Concerned Scientists heter Honda som “grönaste biltillverkaren” för fjärde gången i rad.

Honda räknar med försäljningen av den nya hybridbilen att överträffa 100.000 enheter per år i Nordamerika och 200.000 enheter över hela världen. Hack i häl på den nya hybridbil, planerar Honda att lansera en Fit hybridmodell annan liten hybrid baserad på begreppet CR-Z sportbil först visas på 2007 Tokyo Motor Show. Tillsammans med Civic Hybrid, är Honda, AOS fyra nya hybridbilar förväntas nå den globala försäljningen av 500.000 enheter. Kontrollera besthondaprices.com för mer information om Honda modeller.