hur bilhandeln försäkring skiljer sig från bilförsäkring

Trots likheten i namn, är bilindustrin försäkring ganska olika i typisk motoreffekt trafikförsäkringsföreningen. Skillnaderna beror i naturen om den politik, den förstnämnda är främst en form av kommersiella försäkringar, det senare ett exklusivt policy för personen bilister.

Liksom exklusiva trafikförsäkring, motor köpa och sälja politik anländer i en mycket utbud av nivåer av skydd som tredje part, tredje part brand och stöld och fullständig försäkring. Till skillnad bilförsäkring dock, motor verksamhet försäkringsskydd föraren – inte föraren också som bil eller lastbil.

I grund och botten skyddar bilförsäkring en unik förare i en viss bil eller lastbil. Motor köp och sälj skyddar en drivrutin för varje bil han eller hon kör för tillämpningen av bilindustrin (inte för att bara köra till butikerna) Detta är säkert också hans egendom.

Eftersom det är möjligt att föreställa sig, är det verkligen mycket värdefullt för människor inuti motorn köpa och sälja. Det levererar försäkring när du tar en demonstration genererar, eller för att testa kundernas bilar för inbyte eller second hand köp. Den levererar också täckning för drivmotor fordon från lagerlokaler till showrooms, eller inne i fallet med större organisationer, mellan olika utställningslokaler.

Om motorn köpa och sälja försäkringar drivs exakt exakt samma sätt som andra former av bilförsäkring, skulle det vara en mardrömslik förfarande att bara slutföra dagliga bolag från motorn verksamheten. Inte bara på grund av de potentiella avgifter av att köra oförsäkrat – men eftersom även om du är från motorn köpa och sälja, är det olagligt att skapa en bil på Storbritanniens allmänna vägar med en försäkring.

Onödigt att säga, med tanke på att dessa bilar utgör en motor handlare liv och blod (för att vara en betydande initial monetära investeringar. Tredje part kan vara den minsta lagliga krav, men det kommer inte att ge sinnesfrid till någon inuti motorn affärer. Mycket mer så än personliga auto ägare, vill ha en motor näringsidkare att vara kapabel till minst ta igen förluster på stöld eller brand (en parkeringsplats komplett av stationär motor fordon uppvisar en mycket mer mål än en enda bil i ett mycket utfart eller garage).

För dem inne i second hand-affärer, kommer ytterligare sannolika komplett försäkring finns i fördelaktigt. Inte bara på grund av att eventuella kunder sannolikt kommer att insistera på ett test genererar utan också främst på när näringsidkaren köper en bil från en exklusiv person, kommer de utan tvekan ta det för en generera innan beslut fattas. Någon typ av olycka som inträffar under den tiden kan vara massivt skadligt för företaget.

Motor göra affärer försäkringen även omfattar andra områden av ansvar än omfattande exklusiva politik. För det första, medan det inte obligatoriskt för motor handlare som ett litet företag med offentliga lokaler kan det vara oerhört kostsamt när operatören underlåter att erbjuda en säker miljö, precis som stormarknader och high-street butiker, motor handlare har en omsorgsplikt förpliktelse från den frekventa lag.

Dessutom är motorn näringsidkaren mest sannolikt kommer att behöva arbetsgivare ansvarsförsäkring, det är juridiskt nödvändigt när du vill anställa någon från en deltid bil bricka till en heltid försäljare eller mekaniker.