Hur erfaren är din bil detailer

Nästan alla mobil biltvätt affärer erbjuder också en professionell detaljer service. Dessa tjänster omfattar mer än den normala tvätt och göra din bil ser helt nytt precis som det var när du köpte den, och om din mobil biltvätt killen vet verkligen hur man i detalj, kommer bilen faktiskt ser bättre än ny, det vill säga bättre och renare än när du köpte den.

Efter att ha varit i branschen i flera år kan jag berätta att det finns en stor skillnad mellan någon som tvättar bilar, och någon som är utbildad och skicklig i konsten att bilhandlare. Alltför många mobila detailers är helt nya i näringslivet. I själva verket, de flesta av dem kommer och går inom sex månader. Och mycket få mobila detailers sticka ut mer än ett par år. Efter att ha varit i branschen så länge jag har märkt en ökad mängd mobila detailers poppar upp, har många av dessa killar hade ingen tidigare beskriver erfarenheter och kommer från bakgrunder andra sedan bil, inte att det är något fel med detta, men gör de verkligen har de kunskaper och färdigheter för att på ett säkert och professionellt utföra detalj din spendera dina surt förvärvade pengar på och utför arbete på din bil som är mest sannolikt en av din största tillgång.

Många av dessa nya detailers har köpt billig utrustning, sätta upp en webbplats och anspråk på att vara professionella detailers som har varit i branschen i år, vissa Felt inte ens korrekt registrerade företag, och de har bara varit i branschen under några månader och de kan inte förstå exakt hur man gör detaljer ordentligt, och om de gör det fel de kan bränna igenom klarlack på din bil och permanent skada den.

Alltid göra din forskning när man letar efter en mobil bil Detailer och se till att de har varit i branschen länge nog för att veta exakt vad de gör och har kompetens att utföra jobbet.