hur man får den bästa gas körsträcka genom att bli en Hypermiler. bästa tips för att få den bästa gas körsträcka från din bil.

Har du hört talas om den senaste flugan för att få bästa gas körsträcka från din bil eller lastbil, det som kallas “Hypermiling”? Att vara en Hypermiler innebär användning av något tips eller knep, (och ibland även ett komplett ändrad körstil) att pressa varenda MPG ut ur bilen. Och inte helt oväntat med den ständigt ökande gaspriserna, är det att fånga den i stor skala.

Hypermilers har verkligen varit föremål för diskussion i bilen och forum förare över Internet, och de har haft en hel del publicitet i media. Så är det Hypermiling en ny idé för att få förbättringar gas körsträcka, är eller det bara en re-hash av alla gamla knep för att spara på gas har vi alla hört förut.

Jo det verkar som en hel del av dessa tips går långt tillbaka till 40-talet och 50-talet när gasen var en bristvara och ransoneras på grund av effekterna av ett världskrig. Några av dessa tips och tekniker som prövades tillbaka är det nu vanliga sätt att göra förbättringar gas körsträcka och har blivit väl etablerat, och en hel del av dessa tips är nu bara sunt förnuft.

Till exempel en tung bil som laddas ner med övervikt kommer att använda mer gas än en som kör ljusare. Med den minsta vikt som transporteras runt i form av värdelösa bagage gas körsträcka förbättringar kan vara betydande. Även genom att ta bort saker som du inte behöver på en daglig basis, såsom en tung väska med golfklubbor från din trunk kan spara några cent per gallon.

Om din bil har farthållare sedan använda det, eftersom det är ett annat sätt att förbättra din bränsleekonomi. En studie från 2005 som genomförts av Automotive Webbplats Edmunds.com visade att användning av farthållaren på motorvägen hastigheter kan ge dig i genomsnitt en bränsleekonomi besparing på 7%.

Om du är en snabb förare eller en som accelererar snabbt och sedan måste gå sönder lika snabbt då du kommer att använda mycket mer gas än en förare som är en stadig Eddie. Håll dig till hastighetsbegränsningen, påskynda och bryta smidigt och inte rev din motor medan stillastående (vid rött ljus etc) bara låta den gå på tomgång som det ska kommer att spara gas.

Hålla bilen väl underhållna och i gott körbart skick kommer också att ge dig goda förbättringar gas körsträcka. Har din bil servad vid rekommenderade intervaller som en motor som är igång i toppskick använder mycket mindre bränsle än en som hosta och hackande bara för att det är i behov av en enkel billig melodi upp.

Annan sak är bara en fråga om sunt förnuft, kommer saker som att se till att dina däck är ordentligt pumpade inte bara spara gas, men kommer också att ge dig en säkrare resa, som enligt pumpade däck är en säkerhetsrisk.

Dessa är bara några av de tips och tricks som du ska använda för att vara en Hypermiler och få den bästa gas körsträcka från din bil, adderas de kommer att ge dig några bestämda bränslebesparingar. Om du vill veta hur man gör ännu mer gas körsträcka förbättringar kolla in vår hemsida där du hittar de bästa hemligheter gas körsträcka.