hur man hittar billig bilförsäkring 17

Orden “billiga” och “bilförsäkring” vanligen inte går ihop i exakt samma mening för en 17 år gammal, eller någon person under åldersgruppen 25 för den delen. Den enkla sanningen är, det här blir äldre gruppen har en högre förekomst av auto olyckor och försäkringsärenden än någon annan åldersgrupp grupp. Det är inte sannolikt att förändras. Det är inte att säga att åtgärderna inte kan vidtas för att hjälpa minska dessa försäkringspremier. Du är inte bara i händerna på försäkringsbolagen. Här är några förslag.

Jämförelse Shop – Precis som tv-reklam säger, det är troligt att spara upp till hundratals dollar årligen. Den största variationen i försäkringskostnader bland få äldre grupper med 16-25 åldersgrupp grupp. Distinkta företag har flera tekniker för att räkna premie kostnader för yngre förare. Det lönar sig att synas runt.

Hur man handskas med en Tonåringars Plan – Måste en tonåring plan upprättas separat eller visa sig vara en försäkrad förare på en idag befintlig plan? Det är värt att söka in se vilken strategi förmodligen kommer att vara mest ekonomiskt fördelaktigt. Den överlägsna färdregistreringen en förälder har, till exempel, den mycket mindre dyr att det skulle vara att i princip lägga tonåring till denna plan.

Kontrollera blir äldre Break – Det gäller att någon lite äldre än 17, men det är verkligen redan nu bra att veta. Vid vilken blir äldre är oftast en förare betraktas som vuxen? En hel del företag redan nu använder blir äldre av 25, men andra har ändrats för att blir äldre 23. Lägre priser måste resultera i vad blir äldre försäkringen organisationen

anser att en förare en vuxen.

Bil Selection – bilmärken och modeller gör har en inverkan på priserna försäkringspremie. En 17-åring kan möjligen ha en drömbil de skulle älska att köra bil, men det är otroligt genomförbart det skulle komma till en kostnad, och inte bara på bekostnad av bilen. Äldre, tillämpade bilar kan enkelt ha en hel del överlägsen högre priser på grund av mycket bättre betyg krocktest poäng och mindre möjlighet att bli stulen.

Registrering – Kommer bilen att vara försäkrad registreras i namnet på tonåring eller förälder? Det kommer förmodligen att bli billigare att underhålla det från föräldrarnas namn.

Tilldelad Automobile – Hur ditt försäkringsbolag hantera en tonåring föraren? Kan vara förare av en viss bil eller de försäkrade att driva alla bilar under planen? Billigare kostnader är åtkomliga när det är genomförbart att tilldela en viss bil. Naturligtvis innebär att de normalt inte är försäkrade att driva andra familjemedlemmar bilar. Om de gjorde det, och hade en olycka kan det avsevärt öka försäkringskostnaderna totalt.

Fina kvaliteter – Att hålla en B typisk i skolan kan kvalificera en elev till en utmärkt studentrabatt. Detta kan vara så mycket som 5 – 10%.

Förarens utbildning – är ytterligare ett sätt att få rabatterade försäkringskostnader. Kvalificerade program kan tjäna så mycket som en rabatt. Vissa stater behöver även förarens utbildning i syfte att få en licens vid 16 års ålder. Om inte, kommer det inte vara tillgänglig förrän 18 år.