hur man väljer den bästa bilhandlare

När du handlar för en begagnad bil, kommer du som konsument stöter sannolikt många bilhandlare, finansbolag och försäkringsagenter. Den enkla delen är att välja finansbolaget (om att hitta det själv), och Försäkringskassan. Men, är den stora frågan, hur väljer du den bästa återförsäljaren, eller åtminstone en som kommer att få dig att trivas på lång sikt. För att välja en sådan återförsäljare, kommer den här artikeln måste du utrustad med kunskap, som kommer att hjälpa dig att göra detta beslut själv.

Därför, aldrig sätta sig på en återförsäljare bara för att du är redo att köpa. Det är mycket viktigt att du handskas med en återförsäljare som har säljare du känner dig bekväm att hantera. Oavsett om du redan gjort, eller kommer snart att vara telephonicly sett, och elektroniskt säljare utskick människor, går för provkörningar, begär på rad citat. Hur du väljer mellan dem alla.

Du kommer att behöva analysera deras pålitlighet genom att utvärdera hastigheten dina telefonsamtal och e-post returnerades. Dessutom, när de gjorde repris, hur tydligt av ett svar fick du, och det gjorde han eller hon försöker styra dig från huvudämnet. Jag aldrig föreslå att göra med säljare som inte är rakt fram, det är bara inte rätt. Vänligen inte luras av påträngande säljare, köra vad du vill, inte vad de tjänar mer pengar på. Dessutom, hur intresserade de var av att hjälpa dig, med andra ord, hur specifika var de frågor de ställde dig, och var de verkligen försöka förstå vad du letar efter, eller gjorde de bara vill få dig till generalagenten.