jul biluthyrning

Under julen allt verkar en fläck, så mycket shopping – så lite tid, att så många människor besöker – så många av dem du inte gillar! Varje jul jag ser samma sak hända, folk panik köp! Det känns som att stå framför min lokala mataffär och skriker, “Denna butik endast kommer att vara stängd för en dag, bara en!”

Några dagar före jul allt verkar tvärstopp, ibland förvärras av dåligt väder. Årets snön stängt en hel flera våningar köpcentrum i norra London och alla kontor verkar vara bemanning “Skeleton personal”, gör allt och bara koppla av för ett par dagar eller veckor?

Jag planerar att gå upp till Skottland i år för att besöka några vänner jag inte sett på ett par decennier. När du bokar min tågbiljett jag insåg julruschen hade drivit priserna tågbiljettkontor upp taket, plus på grund av snön störningar fanns det en ännu större brist på biljetter. Enligt mina beräkningar jag skulle betala nästan dubbelt för min tågbiljett, och det är bara om jag kunde få tag på en.

Jag ansåg också att köra upp där, det är en nio timmars bilresa, men jag skulle ha tagit den natursköna vägen, men uppenbarligen att hyra en bil under julen jag skulle behöva ta ut ett personligt lån! Under november månad Jag hyrde en bil för ett par dagar, det kostade mig drygt 100 pund, för samma typ av bil för den festliga perioden jag letade på £ 290!

Jag hamnade inte gå alls och i stället hamnade tittar teve på juldagen och slår försäljningen från annandag jul, visste jag aldrig hyrbil kan vara så dyrt, för nästa år kommer jag att boka min tågbiljett tidigt och kanske få i kontakt med en hyrbil i Skottland företag för att se om de gör envägshyror, så jag kan köra tillbaka på annandagen.