kan hybridbilar verkligen spara pengar

Det har varit mycket att göra om varför du köper en hybridbil kan både spara individer pengar på gas kostnader, och också vara mycket fördelaktigt för miljön. Men det finns några experter som inte är så snabba att hoppa på hybrid tåget. I själva verket, föreslår de, att när man tänker på de extra kostnaderna för en hybridbil och det faktum att du måste köra tusentals och åter tusentals extra miles för att se en faktisk kostnad fördel, som kanske hybrider inte riktigt rädda någon mycket pengar alls. Dessa människor börjar att uttrycka tvivel om huruvida hybridbilar är lösningen på stigande gaspriser. Det enda undantaget i denna debatt är Toyota Prius, som tros vara jämförbar i pris med konventionella bilar samtidigt som en liten bit av sparande.

De bästa hybridfordon tros kunna få ungefär 40 och 50 miles per gallon, vilket är bättre då den genomsnittliga bilen. Men även om de kan ha möjlighet att bättre utnyttja gas, kostnader för försäkring för dessa typer av bilar är oftast högre än dina vanliga bilar och förskjutningar någon fördel. De är också dyrare.

Hybridbilar tros hjälpa till att minska föroreningar och koldioxidutsläpp. Detta kan kanske vara deras största fördel för konsumenten och för världen, eftersom deras kostnadsbesparingar är inte så betydande.

Den mycket ansedd webbplats, Edmunds.com, tror att priset på gas skulle behöva öka till $ 5,60 eller högre per gallon för personer som äger en hybrid för att bryta även då deras höga biljettpriset och försäkringskostnader. De skulle också behöva köra över 15.000 miles per år under de kommande fem åren, innan deras investering i bilen skulle löna sig, eller att de skulle gå jämnt.

Tron att hybridbilar är bättre när det kommer till billigare bränslekostnader, kan vara lite mer hype då sanningen. Det verkar som den främsta fördelen har att göra med den minskade mängden utsläpp som bilen släpper ut i luften. Även om detta är mycket viktigt och mycket värdefullt, kommer många individer väljer kostnaden över att hjälpa miljön, helt enkelt på grund av överkomliga priser. Därför verkar det som om dess hybrider är billigare att köpa,, deras fördelar kommer att uppvägas av deras kostnader. Deras förmåga att ge bättre gas körsträcka är minimal. Därför är det tveksamt om den genomsnittliga konsumenten kommer att ha råd med en hybrid, eftersom kostnaden för att äga en uppväger besparingar på gas pump.

Den främsta fördelen med att äga en hybrid verkar vara för miljöns skull. Om biltillverkarna kan erbjuda denna teknik i bilar som är mer ekonomiskt prissatta, då skulle det förmodligen vara mycket mer efterfrågan på dessa typer av bilar. Men med en vikande ekonomi och bostadsmarknaden, är det mycket tveksamt att amerikanerna kommer att rada upp och väntar på nästa hybridfordon. De är helt enkelt inte har råd med just nu och de påtagliga fördelarna med att hjälpa miljön kan inte ses såväl som ett tomt bankkonto.