kan jag köra min bil på vatten blandad gas

Med stigande råoljepriser och kostnaden för gasen kontinuerligt skyhöga till nya höga är det verkligen svårt att köra en enda bil på gas. Den råa Priset på den internationella marknaden är $ 140 i dag och i slutet av året väntas beröra $ 200 och under sådana situationer är det nödvändigt att leta efter andra alternativ. Den första frågan i mitt sinne kommer om jag kan köra min bil på vatten blandad gas. Forskare över hela världen gör forskning om användning av vatten som bränsle och om en viss mängd vatten blandas med gas, kan den användas som bränsle i samma motor, och det kommer inte att krävas några större ändringar i motorn, men en liten add on utrustning kommer att vara tillräcklig för att tillgodose efterfrågan på nytt bränsle.

Den nya forskningen tyder på att en liten mängd vatten om till bensin, diesel eller bensin i kombination med nödvändiga tillsatser så att vattnet är emulgerade med konventionellt bränsle, helt kommer att fungera som bränsle för bilen. De nya bränslekombinationer (gas och vatten) kommer att minska tillförseln kostnaden för gas och samtidigt kommer det också att minska föroreningar och kommer att skydda vår miljö. Som vi alla vet, kan vattnet orsaka rost på stålrör och andra motordelar och därför måste vi lägga rostinhibitorer eller vissa kemikalier som minskar fenomenet rost.

Faktiskt bilen, som löper på vattnet gasbränsle, kommer att förbättra fordonets prestanda och minimera kolavlagringar i kolven och kjolar minskar slam och lack bildning och på grund av närvaron av vatten, kommer det också att minska motortemperatur. Det finns ytterligare en fördel med vatten gasdrivna bil som det kommer sig att fungera som katalysator. Det finns många fördelar med att köra bil vatten, men vatten och gas ratio bör optimeras och du behöver lägga till de nödvändiga kemikalier som kallas tillsatser så att vatten inte stannar kvar i fri form så att risken för rost minimeras. Du bör inte göra det själv, men du bör ta hjälp av experter för att köra din bil på vatten så att du får de monetära förmåner i långa loppet.