klassiska bilar fördelarna med att äga och samla vintage åkattraktioner

Klassiska bilar är kanske den mest värdefulla fordon i bilvärlden. Vissa kanske inte prissätts så högt som din nuvarande Lamborghini, men deras värderingar är ändå mycket lockande. Om du planerar att starta en insamling av Mean Machines, kanske du vill tänka på att samla klassiska bilar.

Och om du planerar att köpa begagnade bilar, kan man lika gärna köpa veteranbilar. Naturligtvis tas i beaktande det faktum att du eventuellt kan behöva en hel del arbete att göra: från färg till stoppning till motorn bromsar och fjädringar. Det är lite besvärligt, men det är värt det i längden. Ta bara en titt på vad du får när du äger eller samla klassiska bilar:

Ett. veteranbilar är billiga

Det finns många människor som inte vet vad värdet av deras bil är. Det är inte konstigt att man ibland kan hitta en fin Dodge Charger som ligger i ett skrotupplag eller en Cadillac Fleetwood ruttnar i ett gammalt garage. Eftersom dessa bilar är rostar bort och betraktas som skräp av vissa människor, kan du köpa enkelt dem på ett absurt lågt pris.

Ett dåligt underhållna 60s Cadillac Fleetwood säljer för runt $ 2.000 i begagnad bil affärer. Du kan hitta billigare i online bilauktioner, vissa till och med gå lägre än ett tusen dollar! Visst, kommer du dela förmodligen ut några mer bucks att återställa bilen tillbaka till att slåss skick, men det kommer säkert att vara värt det, helt enkelt eftersom det kommer att öka i värde tiofaldigt.

2. classic car värden uppskattar

Om du köper en helt ny bil, räknar sitt värde att sjunka varje år som går. Ett helt nytt ’07 Jaguar XKR säljer för runt $ 92.000. Listor på XKRs som användes för ett år varierar från $ 85,000 – $ 89,000. Det är 7% avskrivning på bara ett år.

Nu jämför det med en helt återställd, fullt fungerande ’61 Jaguar XKE: a ’61 XKE som har en körsträcka på 10,000-12,000 mi säljer för en skrikande 80.000 $ – $ 100.000! Och eftersom du kan köpa en misshandlade och illa underhållna XKE till ett betydligt lägre pris, kommer du vara säker på vinst, vinst, vinst.

Tre. en bättre relation med din bil

Eftersom du kommer att spendera så mycket tid i ditt garage, du lär känna din bil ganska väl. Och det finns inget som att hälla alla dem tid, pengar och svett på att skapa ett monster maskin. När du har gjort att återställa, har du onekligen en bättre relation med din bil. Och det kommer att bli en relation som är långt bättre än när du helt enkelt köpa en dyr en.

4. du kommer att få nya vänner

När du drar i det klassiska till ditt garage, kommer okända grannar smyga förmodligen upp på dig och presentera sig. De kan även ge oönskade råd. Och eftersom bil samlare är en så liten cirkel, kommer du förmodligen inga problem att hitta andra bilentusiaster.

Fem. du kommer att ha en cool ride!

Och naturligtvis är den mest givande delen när det gäller att äga och samla klassiska bilar som du får ha en cool ride. När du är klar med att återställa din klassiska bil, kommer du förmodligen hitta dig själv i kändis status. Och eftersom en vintage bil är mindre hotande än en ny, kommer du att locka till sig nyfikna människor. Vissa kommer att köra bredvid dig, rulla ner sina fönster, och frågar något i stil med vad märke av bilen är och vilket år den tillverkades.

Återställa en gammal bil i nära perfekt skick kan vara en hel del hårt arbete, men anser att dessa fördelar och du kommer att finna att det är värt det. Du kan köpa veteranbilar billigt och sälja dem dyrt. Du får en bättre relation med din bil, nya vänner, och bäst av allt, idrotten en mycket söt och sexig ride. Så vad väntar du på? Gå äga och samla klassiska bilar nu!