konsumentrapporter rekommenderar Lexus RX350, Acura MDX

Den amerikanska tidningen Consumer Reports nyligen meddelat sin rekommendation för lyx stadsjeepar. Publikationen plockar Lexus RX350 och Acura MDX som de två lyxiga stadsjeepar som finns på marknaden idag. Enligt Consumer Reports, gör den nya och mer kraftfull motor för Lexus RX350 är ett utmärkt val för lyxiga SUV köpare medan MDX är en väl avrundad fordon som kan möta efterfrågan från konsumenterna.

Sammantaget avslutade Lexus RX350 och Acura MDX tredje respektive fjärde plats i SUV betyg bakom Toyota Highlander Hybrid och Lexus RX400h. Den RX400h är den hybrid version av RX350. Enligt Consumer Reports, är Lexus RX350 och Acura MDX nästan oavgjort efter de tester som utförs på dem.

Den nya motorn för RX350 är en 3,5-liters V6-motor som kan producera 270 enheter av hästkrafter. Enligt de recensioner som mottagits av RX350, är ??dess hantering inte lika bra som den Acura men dess bränsleeffektivitet är de bästa i sin klass.

Den Acura MDX, å andra sidan, drivs av en V6-enhet som är beräknat att producera 300 hästkrafter. Denna effekt kan förstärkas med hjälp av eftermarknaden delar såsom Acura kallt luftintaget.

Enligt Consumer Reports, fick den nya Lincoln MKX bra betyg men kan inte rekommenderas på grund av att Consumer Reports saknar uppgifter om dess tillförlitlighet. Den mkx slutade på botten av sin klass med själva varumärket gjorde ett stort hopp genom att bli den tredje bästa varumärket i fråga om kvalitet under de första nittio dagarna av ägande enligt JD Power and Associates.

Andra noterbara bidrag till klassen är BMW X5 och Cadillac SRX. Liknar MKX, Cadillac och BMW lyxiga stadsjeepar fick enastående resultat i de tester som utförs av Consumer Reports. En annan likhet mellan de två stadsjeepar och MKX är att de inte också rekommenderas av Consumer Reports grund av brist på information om deras tillförlitlighet.

Enligt JD Power and Associates är dock BMW varumärket under branschgenomsnittet i termer av problem per 100 fordon. Studien visade att för varje 100 BMW-bilar, det finns 133 stött på problem. Genomsnittet i branschen i år är på 125 problem per 100 fordon. Cadillac är ännu värre än BMW sedan, enligt studien, fanns det 135 problem per 100 Cadillac fordon.

Klassen som toppas av Toyota Highlander Hybrid grund av dess övergripande goda resultat och det kostar betydligt mindre än Lexus och Acura. Enligt Consumer Reports, är skillnaden mellan Highlander Hybrid och Lexus och Acura ca $ 5000. Ett annat fordon prissatt lägre än Lexus och Acura men har nästan samma betyg är Honda Pilot EX-L. Den RX350 och MDX beräknas vara pris $ 10.000 fler än Honda Pilot EX-L. Consumer Reports påpekade också att för dem som letar efter stadsjeepar med bra dragkapacitet, är Lexus GX470 ett bra val.