körlektioner för tonåringen

Så hur lär man en tonåring att köra?

När undervisningen en tonåring att köra, bör du först fråga dig själv om du har tålamod och rätt mängd kunskap för att göra sig av med uppgiften. Om inte, skulle det vara mycket bättre för dig att ha en annan person lär tonåringen istället. Du kan få din make, din vän, eller en drivande lärare för att göra jobbet åt dig.

Nu, innan du går vidare och lära din tonåring student, kolla om han har ett körkortstillstånd, körkort eller andra krav som krävs för att driva eleverna att ha. Det är bäst att vara på den säkra sidan. Du vill inte att fångas av trafiken enforcers undervisar en tonåring som inte ens har en licens eller tillstånd som helst. Sedan granska honom eller henne om trafikreglerna. Dessa är oftast lärs ut under de nödvändiga klassrummet timmar innan de faktiskt kan få på vägen.

Börja med att köra bilen till en tom parkeringsplats. Eller du kan också prova att gå till en drivande kurs. På så sätt skulle det finnas tillräckligt med utrymme för din tonåring att arbeta och lära hans körsätt. Starta sedan förklara de grundläggande funktion och mekanismerna i hela bilen. Detta bör omfatta allt från insidan till utsidan. Gör detta innan du faktiskt låta din tonåring starta motorn. Gå igenom detaljer om bilen. Se till att din studerande förstår allt. Upprepa allt om du måste.

Efter att ha undervisat honom grunderna och teorier, är det dags att visa det för honom genom en demonstration. Visa honom hur allting fungerar. Demonstrera hur belysningen fungerar, liksom andra delar av bilen som de säkerhetsbälten, vindrutetorkare, blinkers, signalhorn, nödbelysning och transmission.

Med lektionen gjort, är det din tid att sitta på passagerarsidan och har din tonåring starta motorn. Medan han gör detta, påpeka hur acceleration, inbromsning, och de släta transmissionsväxlingar känner. När han kör, påpeka korrigeringar, varningar, samt tips.