körskolor överleva kreditkrisen

Det nuvarande ekonomiska klimatet har sett en nedgång för den professionella tjänstesektorn, och oberoende körskolefordon instruktörer också känner av smärtan av kreditkrisen så många körkortsaspiranter antingen skära ned på antalet körlektioner de tar varje vecka, eller stoppa dem helt ! När människor kämpar för att uppfylla de grundläggande behoven, endast de som fortfarande kan ge undervisning eller de som behöver ett körkort för ett jobb kommer att vara villiga att avsätta pengar för en körskollärare tjänster, och med hård konkurrens, många ADI har svårt för att hålla huvudet ovanför vattenytan, med många oförmögna att betala varje vecka franchise-avgifter eller månatliga bil leasingkostnader.
Så vad kan en körskola ägare göra i dessa svåra tider att överleva effekterna av kreditkrisen och det låga antalet körkortsaspiranter villiga att ta körlektioner?

Här är några idéer för att försöka att hjälpa till att öka din omsättning och locka fler elever till din körskola.

Specialerbjudanden: Du kan erbjuda särskilda rabatter till både befintliga kunder såväl som nya förare eleven som kunde köras under ett par veckor eller en månad. Exempel skulle kunna vara 3 körlektioner för priset av 2 om betalas i förväg, särskilt körprov erbjudande, ta en 2 timmars arbetsdag bedömning lektion innan testet och endast betala för 1 timme på provtillfället.

Glöm inte att påminna befintliga elever om att de får en gratis lektion för varje person de hänvisar till din körskola som tar 2 lektioner.

För nya körkortsaspiranter dina befintliga kunder som inte har haft lektioner för ett tag, kan du erbjuda rabatterade lektioner såsom £ 3 rabatt på nästa 5 eller 10 lektioner (du gör beräkningar för att se till att du fortfarande gör en vinst och samtidigt erbjuda en incitament).

Marknadsför posta körprov undervisning: Kontakta elever som har använt den körskola i det förflutna, och har passerat, erbjuda dem skicka körprov undervisning såsom Pass Plus, DIA avancerade drivrutiner testet, som erbjuder en rabatt. Andra tjänster kan vara mörkerkörning, dåligt väder eller ens en 2 timmars motorvägskörning lektion!

Refresher Lektioner Se till att du annonsera det faktum att du erbjuder dem att körkortsinnehavare som inte har kört på ett tag, särskilt om du känner till människor om att köpa en ny bil, som ett par extra pounds att bygga förtroende kommer att vara pengar väl spenderas på att hålla säkra och inte krascha en ny bil värd tusentals pounds, lågkonjunktur eller inte, det finns fortfarande människor får bonusar och stenciler så leta efter de rätta möjligheterna.

Lär dig ett languageBeing kunna tala franska eller spanska kan öppna fler dörrar för utländska medborgare att lära sig att köra med din körskola.

Bredda din inkomst källa inte bara tänka på att tjäna pengar som en drivande instruktör, kan det finnas andra färdigheter som du kan använda, till exempel att ge matematik eller naturvetenskap undervisning, pianolektioner, webb färdigheter design.

Med lite ansträngning och arbete från din sida, kan du se till att din körskola företag överlever kreditkrisen och går inte under.