körupplevelser den perfekta Alla hjärtans present till din man

Om du letar efter det unika hjärtans present till din man, en gåva som kommer att stanna i minnet för alltid, då en körupplevelse dag från The Racing School kan bara vara den gåva du söker efter.

För de flesta människor är tanken på att skjuta en riktig superbil eller tävlingsbil runt en riktig racerbana bara fantasy, väl att fantasin kan bli verklighet och det finns en mängd bilar att välja mellan.

Körupplevelser faller i många kategorier, men den i särklass mest populära är de superbilar. Välj bland några av de mest eftertraktade supersportbilar på planeten från många av de bästa tillverkarna i världen, inklusive Ferrari, Porsche, Lamborghini, Audi, Lotus, Aston Martin och många fler. Med alla dessa erfarenheter kommer du först att undervisas racing linjer i en Mini Cooper S, innan det blir bakom ratten i din valda superbil för en tryckvåg runt en riktig racerbana.

För dem som älskar motorsport, är en racerbil upplevelse noga med att passa räkningen. Beroende på din budget, kan din man köra allt från en enstaka sits till en riktig Formel 1 bil. Den ultimata Valentine gåva för bensin huvudet i ditt liv.

Om din man föredrar det lite smutsiga, det finns ett val av off road upplevelser. Rally, en skid pan kurs eller köra en 4 x 4 runt ett specialbyggt off road naturligtvis alla pekar på denna erfarenhet som den perfekta presenten till honom.

För dem med en man som har svårt att bestämma sig en kombination erfarenhet kommer att göra den perfekta presenten. Ferrari och rallybil, Ferrari och Porsche eller Ferrari och ensitsiga plan är bara tre av de kombinerade erfarenheter han kan välja mellan.

Slutligen för dem som vill vara i filmer ett stunt eller drift körupplevelse kan bara vara det första steget på stegen. Välj denna erfarenhet och din man kommer att undervisas knep av instruktörer utbildade i USA.

Med ett sådant utbud av gåvor som är tillgängliga, det kommer garanterat att bli en alla hjärtans drivande gåva som kommer att lämna ett bestående minne för din älskade i många år framöver.