kunde Freelander stå sig genom tiderna

Rover Freelander 2 är på väg att gripa centrum för fordons-rike och så dess föregångare är att njuta sina sista dagar av hype. Som de säger, alla goda ting kommer till ett slut dessutom, kunderna förväntas dra nytta av möjligheten att köpa den ursprungliga Freelander.

Utgående Freelander är inte en dålig produkt. I själva verket, reservdelar Land Rover Freelander är jämförbara med Porsche Boxter. Dock använder den unika Rover design för att göra det mer tilltalande för både unga och gamla. Fordonet är robust.
Enligt entusiaster den aura av Freelander är något liknande den i Disco eller Range Rover. Men det är byggt av biltillverkaren att konkurrera med Toyota RAV4 och Honda CR-V.

Enligt kritikerna, fordon antingen utvecklas eller upplösas. Dessutom, för att markera en milstolpe i Jaguar innovation avser biltillverkaren att ställa fram en helt ny Freelander. Denna nya version av fordonet redan fått en hel del positiva vibbar från bil aficionados. Vissa säger att Jaguars drag är i samband med sin plan för att förnya sitt sortiment och uppgradera bildelar. Dessutom är en annan rörelse förbättringen av Discovery Land Rover delar för att komma upp med Discovery 3. Aficionados ger också en dunkar upp till nya Range Rover och Range Rover modellerna Sport.

Land Rover Freelander 2 infördes vid 2006 British International Motor Show. Nämnda fordon är baserad på Ford EUCD plattform, som också är baserad på Ford C1-plattformen. Den nya plattformen delas med Ford Galaxy, Ford S-MAX och Volvo S80. Det kommer också att utnyttjas av den kommande Ford och Volvo-modeller.

Freelander 2, som kommer att byggas vid Halewood fabrik nära Liverpool, har en tvärställda 3,2 I6 motorn i Volvo Si6 serien. Det var ursprungligen introducerades i nya Volvo S80. Dessutom använder den sofistikerade markfrigång och prestanda. Det lovar större terrängegenskaper jämfört med andra konkurrenter i samma segment. Interiören i bilen gör stor nytta av utrymmet utan att kompromissa lagring och lastning. Vidare gjorde den permanenta fyrhjulsdriften det mer fängslande, spännande och funktionell.