Luftkylda kombi delar har en lång historia

Luftkylda Kombi delar kan hittas lättare än någonsin för entusiaster som reparera eller återuppbygga sina fordon, tack vare internet. Med införandet av World Wide Web har kommit den globala marknaden som inte känner några gränser, och köpa och sälja sker från alla delar av världen till andra varje minut, varje dag.

Den luftkylda Kombi delar tillhör en familj av bilar vars motorer är några av de mest mångsidiga och mest använda på planeten. Det finns många varianter av Volkswagen motorkomponenter som har producerats sedan 1930-talet då biltillverkaren först dök upp i Tyskland. Adolf Hitler uppdrag någon att utforma en folk bil och resultatet i själva verket var den tidigaste VW Beetle. Volkswagen introducerade VW delar för denna typ av motor med lanseringen av VW buss och den ursprungliga Volkswagen modellen, Beetle. Vw delar som gjorde upp föregångaren till luftkyld motor var de som gjorde den vattenkylda motorer. Även om VW delar för vattenkylda motorer var utformade för att fungera bra, de bara inte lika bra som de som skulle bli luftkylda Kombi delar.

Volkswagen vid denna tid ville skapa tillräckligt stora delar för fordon som i framtiden Kombi att utföra med 40 hästkrafter, men försöket avbröts tills de kunde utforma en mer acceptabel motor för användning i den tiden. Till att börja med typ ett Skalbaggar och luftkylda Kombi delar var kapabla att föra 36 hästar under huven. Några år efter det, försökte de upp makten till 40 hästar för typ två fordon. Den version tyvärr återkallades år 1959 som ett misslyckande.

Det var på grund av detta 1959 minns att det nu inte riktigt original luftkylda Kombi delar som tillverkats som kan ersätta motorerna i de återkallade bilarna, och tyvärr de som hade köpt de drabbade modellerna fann snart att när deras motorer stött på ett problem, bilarna var helt orättbara. Köpare var tillåtet att vända bilen tillbaka in till återförsäljarna som en inlaga till återkallande, men det visade sig att många människor höll dem i stället för att de trodde att de hade en samlare bil i sitt garage!

Många olika versioner av luftkylda Kombi delar har utvecklats under de tio åren efter återkallelsen. Den typ fyra motorn var äntligen en som gjorde historia genom att förändra och förbättra det sätt som luftkylda motorer fungerat och utförts. De konstruerade luftkyld Kombi delar för en insprutade bränslet version av denna och andra modeller, och de marknadsförs motorns bränsleinsprutning mycket lyckat, trots att de inte var det första företaget att utforma produkter bränsleinsprutning.